Hur jämför jag en Mazda 3 till en Mazda 6?

Den japanska Mazda Corporation har fått ett rykte om att utveckla bilar som är roliga att köra. Nya utgåvor har inkluderat Mazda 3-modellen, som finns i en femdörrars halvkombi version eller en fyra-dörrars version med en trunk. Den större Mazda 6 är en sportsedan. Instruktioner
1

titt på de olika motoralternativ finns. Om prestanda är vad du söker från din Mazda bil, då detta är en viktig funktion. Mazda 6 visar vägen med en fyrcylindrig 2,5 liters motor med 170 hästkrafter (hk). Mazda 3 femdörrars har en fyrcylindrig 2,5 liters motor med 167 hk, medan den fyrdörrars version har en fyrcylindrig 2-motorn liters med 148 hk. I standardmodeller, är Mazda 6 finns med sport automatlåda, och Mazda 3 modeller med manuell växellåda, men detta kan uppgraderas till en automatisk.
2

jämför storlekarna på bränsletankar och bränsle ekonomi. Detta är viktigt när man bedömer hur mycket du kommer att spendera på bränsle till bilen. Mazda 6 handboken gör 20 miles per gallon (mpg) i staden och 29 mpg på landsväg. Den automatiska versionen gör 21 och 30 mpg i staden och på motorvägen, respektive. Mazda 3 femdörrars gör 20 mpg i staden och 29 mpg på landsväg, och fyra-dörrars versionen gör 25 mpg i stadsmiljö och 33 mpg på landsväg.
3 < p> Titta på innermåtten att bedöma hur mycket utrymme som finns i bilen. Mazda 6 har en passagerare per 101.9 kubikfot och en lastvolym på 16,6 kubikfot. Mazda 3 femdörrars har en passagerare på 94,6 kubikfot och en lastvolym på 17 kubikfot. Mazda 3 fyrdörrars har en passagerare på 94.1 kubikfot och en lastvolym på 11,8 kubikfot.
4

Jämför komfort och bekvämlighet funktioner i bilen. Mazda 6 finns med Bluetooth bilstereo och telefon kapacitet, keyless inresa och start-system, justerbart förarsäte minne, en Bose surround ljudsystem och en välkommen belysning. Dessa funktioner är tillgängliga på Mazda 3 versioner, med Bluetooth-telefon kapacitet kommer som standard på Mazda 3 femdörrars version.
5

Kolla priset på bilen. Mazda 6 startar på $ 18,600 med Mazda 3 femdörrars börjar på $ 19.685 och fyrdörrars till ett mycket billigare $ 15.345. Dessa priser kan ändras beroende på vilka funktioner och extramaterial läggs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76678.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.