Säkraste Mercedes Benz Car

Mercedes Benz M-klass, listade av Forbes som en av de 2009 säkraste bilarna på marknaden idag, är en sport /utility vehicle med en bas MSRP av $ 45.750, och anses vara den säkraste av alla Mercedes-Benz fordon . Mercedes-Benz M-klass

M-klass är en lyx medelstor sport /utility vehicle som erbjuds av Mercedes-Benz att konkurrera med modeller som BMW X3 och X5, Cadillac SRX och Volkswagen Toureg. Modellen erbjuds i tre olika trim: den ML350, den ML550 och högpresterande ML63. Medan fordonet inte kommer som standard med de flesta säkerhetsfunktioner i sin klass, stämmer det inte av strömmen eller övergripande tillförlitligheten av liknande fordon, vilket gör det lite dyrt för dess värde.
Fuel Economy

M Class erbjuder en EPA uppskattningsvis 16 miles per gallon bränsleekonomi i staden och 21 miles per gallon på motorvägen, med en kombinerad genomsnitt 17 miles per gallon i både staden och motorvägen, ger M-klass användarna genomsnittliga bränsleekonomin för en mid-size sport /utility vehicle.
Funktioner

M-klass har en standard 3,5-liters, 268-hästkrafter sex -cylindrig motor och ger köparna möjlighet att uppgradera till den åtta-cylindrig, 382-hästkrafter motor om så önskas. Denna sport /utility vehicle erbjuder rymliga säten för alla passagerare, men det är inte längre tillgänglig med tillvalet tredje raden sittplatser. Det kommer också som standard med lyxig läderklädsel, ett CD-system och 12 högtalare placerade över hela fordonet. Den M-klass har också en 24,3 kubikmeter lastutrymme, mer än någon annan lyx modellen i sin klass.
Specifik Säkerhetsfunktioner

Mercedes-Benz M-klass levereras som standard med dubbla front-och sidomonterade krockkuddar, främre och bakre krockkuddar huvud och förare och passagerare nackskydd för att förhindra huvud-och nackskador i händelse av en olycka. Alla dessa egenskaper garanterar maximal säkerhet och skydd i händelse av en olycka.
Varning

Följ alla säkerhetsföreskrifter, inklusive användning av bilbälten på alla gånger, att dra nytta av de säkerhetsfunktioner i M-klass. I händelse av en olycka, kontakta din lokala polisen omedelbart och få dem att få vårdpersonal till platsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76421.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.