Hur får man en bra affär på ett nytt bilköp

Nu är en bra tid att köpa en ny bil, men du bör göra din hemläxa innan du skriver på den streckade linjen. Genom att ta din tid kommer du att få den bästa möjliga på ett nytt bilköp. Vad som är bra är att du inte behöver vara en expert förhandlare att göra det! Saker du behöver
Desire för ny bil
förhandlingsteknik
Visa fler instruktioner
1

Forskning alla bilar du tittar på och väga för-och nackdelar med var och en. Om du redan vet vilken bil du vill, gör detta räkna ut vad bilen är perfekt för dig en hel del enklare. Då behöver du bara ta reda på vilken modell, funktioner och färg du vill ha.
2

Komplett forskning online på www.edmunds.com. Detta ger dig MSRP, faktura, liksom alla eventuella incitament och särskild finansiering finns på bilen. Uppskattningen är vad andra är och bör få bilen så gå bort om en återförsäljare inte ens bry sig om att komma nära den siffran. Också titta på få en bedömning om du handlar i ett fordon så att du har ett ben att stå på ifthe citerar de ger dig för handeln är lägre än väntat. En annan stor resurs för att kolla är kbb.com så att du har mer information till hands när du går att handla på bilen. Också har i handen vad andra återförsäljare erbjuds till dig så nästa återförsäljare kommer att försöka slå sitt bästa erbjudandet.
3

aldrig agera entusiastiska över bilen du vill köpa. Det finns en fin linje mellan likgiltighet och overexcitement men om en återförsäljare ser du kär i en bil, kommer du inte få bästa möjliga. Vet att det kommer att bli en del köpslående och även efter att de kommit tillbaka med sina bästa erbjudandet, se om de kan ta ytterligare ett par hundra dollar off. De skulle hellre ge dig den extra pengar än se dig gå. Slutligen ger dem ytterligare kuponger när priset har fastställts. Jag vände på $ 185 off kupong efter fordonets priset var redan diskonterat kraftigt, vilket ger mig ytterligare besparingar!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76410.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.