Förhandling Tips för bilköp

Köpa en ny bil är spännande. Att gå ner till återförsäljare och förhandla om priset och betalningar inte. Du kan göra förhandlingsprocessen lite mer behaglig och ekonomiskt fördelaktigt med lite planering och kunskap. Förberedelse
p Det är viktigt att känna till återförsäljaren kostnaden för den bil du vill. Online tjänster Kelley Blue Book, Edmunds, eller NADA guider ger dig fakturera kostnaden. Anteckna den procentuella rabatten från MSRP för basen fordonet och alternativ för att komma till fakturan kostnaden. Om du väljer en bil med annan utrustning när du kommer till återförsäljare, kan du göra en snabb beräkning av fakturabeloppet.

Ring din bank eller kredit unionen och få sin nuvarande takt för billån och har dem beräkna den månatliga betalningen på det belopp du planerar att finansiera.
Attitude
säljare

bil och säljchefer strävar efter att få köparna känslomässigt engagerad. De vill att du ska älska bilen så mycket att priset kommer att bli mindre av en faktor. Försäljaren ska också arbeta för att bevisa att han är på din sida under förhandlingarna. Såvida du inte är en vanlig kund, är denna taktik för att minska din motståndskraft mot ett högre pris.

Du måste komma ihåg att behålla lugnet och vänlig. Bli inte upprörd eller känslomässigt involverad. Om du behålla lugnet och affärer som kommer du att visa säljare och försäljningschef du menar allvar med att köpa bilen, men kommer inte betalar för mycket.
P Om du vid något tillfälle inte gillar det sätt du behandlas, lämna generalagenten. Säljarna i återförsäljarna agerar ibland som om du måste köpa från dem. Ta bort den tron ​​genom att lämna. Om de är villiga att handla, kommer de ringa tillbaka.
Förhandlingar

Från bilhandlare sida, är syftet med förhandlingarna för att få dig att acceptera ett högre pris och månatlig betalning än du planerat. Ditt mål är att få bästa pris och finansieringsvillkor återförsäljaren kan erbjuda.

Efter återförsäljaren öppnar förhandlingar genom att erbjuda att sälja dig bilen vid full dekal, kommer du förväntas göra en disk erbjudande. Din första erbjudandet skulle vara något under din beräknade återförsäljare kostnad. Om ditt erbjudande är nära till en lönsam affär, kommer de att veta att du är en seriös köpare. Undvik att göra några ytterligare erbjudanden tills dealern har sänkt utgångspriset flera gånger. Om det erbjudna priset når en acceptabel nivå, acceptera affären. Om de inte är inom ett par hundra dollar av fakturabeloppet, göra en erbjudande på $ 100 nämnda faktura och se om de sänka sina priser igen.

Bilhandlare brukar ha tillgång till bättre finansieringsvillkor än det lokala bankkontoret . De tjäna extra vinst genom att skriva billån på flera procentenheter över köpkurs. Dina ekonomiska förhandlingarna bör riktas på att få en lägre ränta än vad du var citerade från banken. Be försäljaren att avslöja priset och termen för eventuella betalningar offerter. När du ser den hastighet, disk med din bankränta och be försäljaren att slå priset. Om de kan, kommer de. En väl förhandlat billån kommer att spara betydligt mer pengar än knackar ett par hundra dollar off av försäljningspriset.

Du bör förhandla om priset och finansieringsvillkor samtidigt. Om du kör förhandlingarna, kommer säljare och säljchef ska reagera på ditt initiativ. Efter att ha nått en uppgörelse, vill du se till att de slutgiltiga dokumenten har samma villkor du gick med på att under förhandlingsprocessen.

Njut du ny bil!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76387.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.