Hur att beräkna det verkliga priset för en ny bil

Du kanske har hört att man aldrig ska betala sticker priset för en ny bil eftersom återförsäljarna kommer att förhandla fram ett lägre pris. Ofta återförsäljare kommer att sälja en bil för mindre än annonseras men det beror på bilen och marknadsförhållanden. Att veta när dealern erbjuder dig ett rimligt pris för en ny bil, måste du göra några enkla beräkningar. Saker du behöver
Faktura Fabrik
till återförsäljare incitament värde
Rabatt värde
Visa fler instruktioner
1

Subtrahera fakturan pris från tillverkaren rekommenderat pris (rekommenderat pris). Den MSRP, också känt som sticker priset, kan hittas på informationsmaterial om bilfönstret på återförsäljare. Fakturan priset är hur mycket dealern betalat till tillverkaren för bilen.
2

Subtrahera värdet av varje fabrik till återförsäljare incitament. Ofta tillverkarna lovar att betala återförsäljarna ett kontant belopp för varje såld bil. Beloppet varierar och du kan försöka be återförsäljare för det. Flera webbplatser lista denna information också.
3

Subtrahera beloppet av alla kunder rabatter för att komma fram till återförsäljarens faktiska kostnaden för fordonet.
4

Lägg in vinst för återförsäljaren. Detta belopp beror på vilken typ av bil och marknadsförutsättningarna. År 2010 var detta normalt någonstans mellan $ 500 till $ 1000. När du har stått för återförsäljare vinst, har du ett rimligt pris för den nya bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76733.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.