Kan jag returnera en Just-Köpt Vehicle?

Om du inte har ett avtal med säljaren, är det svårt att gå tillbaka ett just-köpte fordonet. Till skillnad från transaktioner genomförda i din bostad, det finns ingen tre-dagars begränsad rätt att häva på en ny eller begagnad bil transaktion. Varning
p Om du köper från en återförsäljare, ekonomichef eller annan person som slutför din titel pappersarbete kan ha du underteckna ett formulär som erkänner att det inte finns någon ångerrätt efter köpet.


Överväganden
p Om du har återförsäljaravtalet ställer särskilda instruktioner om köparens order, kan du ha möjlighet att lämna tillbaka bilen. Till exempel, om köparens order påstår "säljare bekräftar fordonet har en ren titel," och fordonet senare visade sig vara en bärgning, kommer du att kunna lämna tillbaka bilen.
Anledningar

Returnera en bara-köpt fordonet för mekaniska problem, såsom en anpassning som är av något, är inte värt den tid eller besvär. Ett nytt fordon warrantied, så har en lokal återförsäljare komplett nödvändiga reparationer av fordonet. Om problemen fortsätter under hela ditt ägande, rättsutredningar citron begränsningar i ditt tillstånd.
Missuppfattningar
p Om du har finansierat ett fordon och sluta göra betalningar när du försöker få återförsäljare ta tillbaka det, kommer din kredit påverkas negativt. Du är fortfarande ansvarig för skulden.
Förebyggande /Lösning

För att undvika köparens ånger och krångel med att försöka återvända ditt fordon, provkörning flera modeller och se till att fordonet passar dina behov och budget innan de bestämmer sig för köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76571.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.