Hur man undviker Gap Försäkring

Gap försäkring hjälper dig betala banken om du har en allvarlig fråga när du är upp och ner på ett billån . Från allra första början en ny bil är upp och ner , eftersom det förlorar betydande värde direkt. Gap försäkring är som planer köparen skydd på andra konsumtionsvaror . Köpa gap skydd kan du spara pengar , men du kommer mer än sannolikt att spendera mer pengar på denna typ av försäkring än du någonsin kommer att dra nytta av det . Instruktioner
1

Förstå vad lucka försäkring är och vad den omfattar . Gap försäkring är en försäkring för att täcka det belopp du är skyldig om något händer med din bil och försäkring på bilen inte täcker alla dina förluster . Vanligtvis kommer omfattande Bilförsäkringar täcker värdet av en bil och inte mängden av vad du är skyldig på en bil . Gap försäkring betalar mellanskillnaden .
2

Betala en stor handpenning . Om du gör en tillräckligt stor handpenning på bilen , behöver du inte gapet täckning . Problemet är att du fortfarande kommer att förlora pengar om du förlorar din bil strax efter att köpa den .
3

Undvik gap försäkring helt och hållet . Gap försäkring oftast inte, det är ibland säljs av auto återförsäljare som en extra sätt att tjäna pengar . Det är en risk , men mest troligt att du inte kommer att behöva använda gap försäkring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76493.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.