Hur du köper en bil för 100 dollar under Faktura

Du har en bättre chans på att förhandla med en återförsäljare om att vänta till slutet av månaden för att göra det, eftersom de flesta återförsäljare skynda sig att göra tillverkare och personliga kvoter. Internet departementet ett återförsäljaravtal är utbildad för att hantera lägre priser och ett större antal bilförsäljningen, till skillnad från din typiska säljare som försöker att maximera vinsten för varje försäljning. Vet var du ska leta efter faktura prissättning så att du kan förhandla ordentligt. När du har hittat det, kontakta rätt personer på återförsäljare för att få den lägsta prissättningen. Instruktioner
1

Gå till tillverkarens hemsida innan du tittar upp faktura prissättning. Hitta en "build fordon" alternativet. På så sätt kan du se till att du forskar rätt modell och nivå med alla paket och alternativ du tycker passar.
2

ut fordonet detaljer när du är klar att bygga det. Gå till Edmunds hemsida för att leta upp det fakturerade värdet för rätt utrustad bil. Använd Sant verktyget Marknadsvärde att mata din fordonsinformation.
3

Lägg eventuella tillval eller paket som du använde för att bygga bilen från tillverkarens webbplats. Edmunds tar inte hänsyn till att vissa paket läggs utöver andra från fabriken, så att lägga till de rätta paketen manuellt kommer att resultera i rätt fakturabeloppet.
4

Gå tillbaka till tillverkarens webbsida för att hitta lokala återförsäljare. Försök att välja några längre bort så att du har bättre förhandlingsposition hävstång. Skicka ett mail till en återförsäljare som säger att du vill köpa en specifik bil (observera modellen, nivå och optioner) och vill erbjuda ett pris (stat ditt pris).
5

stat som du är redo att köpa när ditt pris är uppfyllt. Återförsäljaren är mer benägna att möta din prissättning om de tror att du kommer att komma in för att köpa bilen. Inkludera ditt namn och nummer, samt vara så vänlig som möjligt. Vänta ett mail tillbaka.
6

Ta affär om återförsäljaren samtycker. Om inte, ta ditt erbjudande och handla det till andra återförsäljare. E-posta en annan återförsäljare med samma information. Låt handlaren vet att du redan har fått ett priserbjudande men vill betala $ 100 över fakturan.
7

slutsatsen att du kommer att köpa bilen från återförsäljaren att möta ditt pris. Du kommer sannolikt att skickas tillbaka med ett lägre anbud än dealern som du mailade innan. Håll e-post tills ditt pris är uppfyllt.
8

Gå till återförsäljaravtalet som samtycker till ditt pris. Finans med återförsäljaren om du föredrar, och en återförsäljare representant kommer att följa din statens motorfordon och krav utlåning så att du kan köra iväg i din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76742.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.