Hur man hyra en Chevy Tahoe

Att få en ny Chevy Tahoe leasing är en ganska okomplicerad process. Allt du behöver är rätt verktyg för att se till att du får bästa möjliga affär för din hyra och en eftermiddag för att signera alla dina papper. De flesta allt kan göras på datorn i bekvämligheten av ditt hem eller kontor utan att ens steg fot i återförsäljaravtalet tills du underteckna hyresavtalet. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

Börja med att plocka ut de alternativ och färger du söker på ditt nya Chevy Tahoe. Titta på olika paket och utföranden antingen tillgängliga på nätet på webbplatser som http://www.edmunds.com och http://www.chevy.com eller sluta med din lokala Chevy återförsäljare.
2

Kontrollera efter alla tillgängliga incitament som för närvarande erbjuds på Tahoe när du är redo att få din hyra. Webbplatser som http://www.edmunds.com ger dig bilens MSRP (Tillverkar rekommenderade cirkapriser), faktura pris (vad generalagenten köper lastbilen för) och eventuella cash-back incitament att Chevrolet idag kan erbjuda på detta tid. Addera 3

Skicka ut några mejl till olika återförsäljare, antingen via sina egna hemsidor eller genom att använda tredje parts webbplatser, såsom http://www.cars.com eller http ://www.edmunds.com, att få hyra erbjudanden skriftligen. Håll koll på alla leasingavtal erbjudandet mejl du får, och få din nya Tahoe hyra från återförsäljare som skickar dig det lägsta priset och var den mest hjälpsamma. Om du arbetar med flera återförsäljare och deras erbjudanden är alla inom några dollar av varandra, plocka säljare som var uppriktiga och ärliga med dig från början.
4

Få pappersarbete förberedd innan du anländer på generalagenten. Fråga din försäljare om du kan antingen maila eller faxa över en kreditansökan till hans kontor så att han kan slutföra din bank godkännande för din nya Tahoe hyresavtalet. Detta kommer att hjälpa till med driftstopp flesta människor ofta har att gå till återförsäljaren och väntar på att underteckna alla sina hyresavtal pappersarbete.
5

Ge din Tahoe en fullständig inspektion före undertecknandet av hyresavtalet. Kontrollera om det finns bucklor, dings eller repor på kroppen av SUV liksom interiören. Om du hittar något som inte borde vara där eller som behöver fixas eller bytas ut, har ekonomichef skriva ner det på "Due Bill." Due Bill blir en bit papper som anger bilens VIN-nummer, din personliga information och allt arbete lovade att utföras av återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76512.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.