Hur du returnerar en ny bil efter att köpa

Att köpa en ny bil kan vara en av de mer viktiga ekonomiska beslut flesta människor gör under sin livstid. "Enligt Federal Trade Commission, är en ny bil sekund bara till ett hem som de dyraste köpet många konsumenter gör." Om du efter att ta bilen hem du känner köparens ånger, kan bilen återlämnas till generalagenten vara en svår uppgift. Men du kan öka dina chanser att din bil kommer att returneras om du granskar din statens lagar och dealerns policies avseende nya bilar avkastning. Saker du behöver
Original
kontrakt
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din statens allmänna åklagaren om citron lag. Om bilen har ett allvarligt fel (elektrisk eller mekanisk) som gör det icke-funktionella, kan det vara berättigat till skydd enligt din statens lagar. Om det visar sig vara defekt, kommer dealern har att lagligt ta bilen tillbaka.
2

Inspektera bilen noga för skador. Återförsäljaren får vägra att ta tillbaka bilen om även små repor finns. Om det finns skador på din bil, få den reparerad innan du tar bilen tillbaka.
3

Granska din köpekontraktet. Återförsäljaravtalet kommer att beskriva i avtalet om det finns en politik för återvändande och vilka kraven är för att returnera din bil. Se till att alla krav är uppfyllda innan bilen återlämnas.
4

Kontakta återförsäljaren. Prata med säljare som sålt bilen. Förklara att du vill återlämnande av bilen och att du har följt de riktlinjer som anges i avtalet för att göra det. Schemalägg ett datum och tid för att lämna tillbaka bilen med säljaren.
5

Ta bilen tillbaka till återförsäljaren. Se till att du tar alla ursprungliga pappersarbete och tillbehör som följde med bilen. Ta med de avtal och din legitimation för att träffa återförsäljare.
6

Skriv i uppsägning avtalet att upphäva din ursprungliga köpeavtalet. Dealern ger annullering kontraktet. Granska det avtal för att säkerställa att alla detaljer är korrekta. Underteckna kontraktet att slutföra transaktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76616.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.