Hur får man det bästa erbjudandet på en ny bil

När du planerar att köpa en ny bil, kan timing betyder allt. Alla vill få den bästa möjliga på ett nytt fordon. Även om du inte är en bra talare, är nyckeln till att göra dina läxor och alltid förhandla om priset. Stressa inte, få en affär på en ny bil är lättare än du tror. Instruktioner
1

Know upp framför hur mycket du är villig att betala för det fordon som du väljer. Du kommer att känna att du fick en hel del om du bor i detta nummer oavsett vad.
2

Handel i en gammal bil, men först ta reda på hur mycket din inbyte är värd. Kontrollera Kelley Blue Book för denna information (se Resurser). Du behöver veta hur mycket kapital som du har i det för att förhandla. Addera 3

Jämför priser med andra återförsäljare på liknande fordon, om möjligt, även om du måste resa en bit till en ytterligare återförsäljare. Om du låter dem veta att du är ut ur staden, kan du vara berättigad till en körsträcka rabatt. Låt dem veta att du kom till dem söker en bättre affär. Om de inte kan ge dig en bättre affär, sedan helt enkelt tala om för dem att du kommer att gå tillbaka och köpa en bil från en annan plats i närheten av ditt hem. Beroende på hur illa de vill sälja bilen, kommer de att omarbeta sina siffror och komma ner på deras pris.
4

Gör din allvarliga shopping i slutet av månaden. För de flesta återförsäljare, försäljningskvoter slut i slutet av månaden. Vad betyder det här? Återförsäljaravtalet säljare är mer desperata att sälja en bil innan månaden tar slut. Många kommer att göra nästan vad som helst rimligt att flytta en annan bil utanför partiet för att göra sina försäljningssiffror ser bättre ut. Deras försäljningssiffror är viktiga för att behålla sina arbeten.
5

Använd eventuella rabatter som tas ut, om du är berättigad, såsom en militär rabatt för militära anställda eller rabatter anställd om du arbetar för återförsäljaravtalet företaget . Ibland kan du förhandla få en anställd rabatt utan att vara anställd. Vissa bilhandlare kör även försäljning anställd rabatt, om du vill vänta på en av dessa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76319.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.