Hur bli av ett billån

Du älskar din nya bil. Men när du köpte den, trodde du att du hade råd att betala för din budget. Visst, du hade ingen aning om att priset på gas och mat skulle fördubblas. Nu du kämpar för att gå ihop, så hur kan du bli av med ett billån? Saker du behöver
Kreditkort med låg ränta ger
Mortgage att refinansiera
Oanvänd guld
Skatteåterbäring
Annonsera för försäljning eller handel
Visa fler instruktioner

1

refinansiera ditt hem inteckning för ett belopp som motsvarar saldot på ditt nuvarande inteckning, plus resten av er billån, om du kan göra det utan att öka din månatliga betalning. Räntan på ett hem inteckning kan vara lägre än den ursprungliga bilen-låneräntan. Den ränta som betalas på bilen kommer att vara avdragsgill eftersom den är säkrad av ditt hem i stället för bilen.
2

Sälj din bil och köpa en begagnad bil som inte kräver bil betalningar.

3

Använd din återbetalning inkomstskatt eller familjens arv att betala av din bil lån.
4

Delta i ett "Party Gold Rush" och sälja dina gamla och trasiga smycken , tandguld och andra föremål som innehåller guld eller ädelstenar för kontanter. Om du inte hittar en Gold Rush Party nära dig, överväga att ha en hemma och bjuda in vänner och grannar.
5

Använd en låg ränta erbjudande från ett kreditkort för att betala av din bil lån, särskilt om erbjudandet är bra tills betalas i sin helhet. Kom bara ihåg att inte ta ut något nytt på kortet eller du kommer att betala en högre ränta på nya inköp.
6

Annonsera i tidningen att handla bilen till någon som kommer att ta över betalningar och ge dig sina begagnade fordon i stället för pengar för ditt kapital.
7

Ta en andra tillfälliga jobb och dubbla upp dina betalningar med din extra inkomst. Extra utbetalningar minska den totala ränta du betalar på ditt lån så att du kommer att sluta betala mindre. Extra betalningar går direkt till huvudmannen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76316.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.