Om Nya bilar

Priset på en Ford Model-T standarden fem-sits öppen tourer var prissatt till cirka 850 år 1909. Dock såg fordonet en gradvis prisnedgång under åren, och av 1920 var det pris på $ 300.By dagens normer får $ 300 verka som en real deal, men i 20-talet, var det mer pengar än de flesta människor kunde råd. Sedan dess har priset på en ny bil skjutit i höjden, och nu varierar i pris från några tusen dollar till miljontals dollar. Betydelse

Fordon i USA är ungefär lika vanligt idag som baseball och äppelpaj. De flesta människor äger en bil, medan en del äger mer än en. Ändå, andra bor i stora städer och har möjlighet att använda kollektivtrafik och har ingen användning för en bil. Folkets kärleksaffär med nya bilar började när de insåg att äga en bil betydde frihet. Bilägare kan gå vart de ville, när de ville, så länge de hade en bil att köra.
Typer
p Det finns många typer av bilar görs i USA idag. De översta tre biltillverkare, känd som "Big Three", är General Motors, Ford och Dodge. Dessa biltillverkare är de mest populära amerikanska biltillverkare och sälj den högsta volymen av fordon. Men 2007 blev Toyota är en av de tre stora på grund av ett uppsving i popularitet av import vehicles.Today, kan amerikanerna välja mellan USA-tillverkade fordon eller import som Mitsubishi, Toyota, Honda och Hyundai. Det också är Mercedes, BMW, Volkswagen och många fler att välja på. Det finns stora fordon, mindre fordon, sport utility och fordon ekonomi. Skåpbilar, lastbilar, bilar, kupéer, konvertibler, sportbilar, bilar familj, tvåsitsiga bilar, bilar som sittplats sju, bara om någon typ för att tillfredsställa dina behov
Geografi

Geografi spelar en stor roll i vilken typ av bil en person kommer att köpa. Om någon bor i ett område som är utsatt för en hel del snö eller dåliga körförhållanden i vinter, är han eller hon sannolikt att köpa en fyrhjulsdriven, fyrhjulsdrift eller framhjulsdrift fordon. Om däremot en person bor i ett milt klimat, kan en sedan eller sportbil vara vad de är på marknaden för. Människor som lever i bergig terräng kan vara benägna att köpa sportbilar, jeepar eller fyrhjulsdrivna pickup lastbilar.
Överväganden

Det bästa sättet att börja rita din nytt bilköp är att avgöra vad som passar in i din budget. Se till att du bekvämt kan göra din månatliga bil betalningar. När du bestämmer vad du har råd, kan du bestämma vilken typ av bil passar i din budget. Kanske kan du bara råd med en kompakt bil, eller kanske du har råd med en SUV eller en lyxig bil. Internet är ett användbart verktyg när man söker efter fordon. Du kan få specifikationer, funktioner, priser, gas ekonomi och annan info. Det finns många märken och modeller som finns på marknaden idag, så välj noga, eftersom du kommer sannolikt att fastna med bilen i minst fem år, tills du betalar den. Kontrollera att du har tillräckligt med pengar för en handpenning. De flesta återförsäljare och borgenärer kräver inte mindre än 10 procent av köpeskillingen som handpenning i samband med inköp och leverans innan de ska finansiera dig.
Potential

Inte rusa in i ett köp. Ta den tid du behöver. Välj ett återförsäljaravtal noggrant. Vissa återförsäljare märka upp bilpriserna så att de kan "slash" dem och göra det verka som du får en bra affär. Se till att du köper din bil från en seriös återförsäljare. Provkör några olika bilar. Kanske du inte kan välja mellan ett par olika färger. Provköra dem båda. Gör bilarna hantera annorlunda? Erbjuder en fler funktioner till ett jämförbart pris? Ju fler bilar du provköra, desto mer sannolikt är det att du hittar en som du verkligen like.When köpa en ny bil, även tänka på din livsstil och behov. Har du en stor familj som kräver en hel del fordon rummet? Vill du pendlar mycket och behöver en bil som är bra på gas? Dessa är några saker att tänka på när man köper en ny bil.
Fördelar

Även om du köper en ny bil, det finns inget att berätta vad som kan gå fel. Även nya bilar kan ha fabriken defekter. Överväga att köpa den förlängda garantin och GAP täckning som kommer att erbjudas till dig när du slutför finansiella paperwork.These två objekt kommer att höja din månatliga betalning, men om något går fel med din bil, eller om du är inblandad i en kollision, dessa Saker kan spara dig mycket pengar i det långa run.The förlängd garanti vanligtvis täcker kostnaden och reparation av stora delar efter att fabriksgarantin har löpt ut. GAP täckning är en försäkring som betalar vad din bil försäkring inte täcker i händelse av en auto kollision.
Effekter

En väl genomtänkt plan kan spara du tid och pengar när man köper en ny bil. Gör din forskning innan du faktiskt köpa en ny bil eller ens steg fot på återförsälningskontorets skäl också kan spara pengar i det långa loppet. Låt inte en säljare styra dig mot något du inte har råd. Gör klart att du vet vad du vill och att du inte är villig att vika på prisklass du tittar på. Ofta säljare kommer att försöka sälja dig en bil som du inte har råd, med löften om omedelbar rabatter och pris slashing. Se till att du vet värdet av bilen du tittar på, och låt dig inte luras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76328.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.