Hur du köper Cars Direct

Du kan köpa bilar direkt genom att använda verktyg som finns tillgängliga på Internet. Tack vare olika prissättning information och webbplatser återförsäljare finns, kan du göra ett välgrundat beslut och arbeta för att hitta den bästa möjliga pris, även om det är på ett återförsäljaravtal hundratals eller tusentals miles away. Online bilköp program kan även hjälpa dig att ordna frakt för att få bilen till din dörr. Även köpa bilar direkt låter enkelt, är det viktigt att se till att det inte finns några oväntade hinder som påverkar ditt köp. Instruktioner
1

Välj ditt fordon. Det första steget för att köpa en bil direkt är att välja den bil som bäst passar dina behov. Även om du planerar att köpa en bil direkt över Internet, måste du vara beredd att besöka återförsäljare och hantera säljare för att slutföra provkörningar.
2

Research prisuppgift. Webbplatser som Cars Direct, Edmunds och Auto Trader ger nya och begagnade informationen bil prissättning. Var noga med att ställa in ett riktpris som du planerar att betala för en bil. På en ny bil, bör du ställa in ett riktpris som ligger på eller strax över fakturan priset, baserat på nuvarande marknadsförhållanden. Edmunds erbjuder en verklig marknad särdragsvärde prissättning som ger ett riktpris baserat på fakturan pris och löpande priser transaktionskostnader i ditt område. När du ställer in ett riktpris, anteckna det till när du kontaktar återförsäljare.
3

Kontakta återförsäljare. Tjänster som bilar Direkt och Autobytel erbjudande online bilköp program som kan sätta dig i kontakt med återförsäljare runt om i landet som erbjuder förskott prissättning för sina Internet-kunder. När du kontaktar en återförsäljare med ett direkt köp tjänster, förväntar sig att få detaljerade offerter från återförsäljare inom 24 timmar. Du kommer att hitta en rad priser och paket utrustning som anges i de citat, så tveka inte att kontakta respektive återförsäljare för att begära en reviderad offert baserad på de exakta alternativ du letar efter.
4

Jämför offerter. När du får citat som speglar faktiska resultat före priserna på fordon med önskad utrustning, jämföra offerter och välj den som är närmast eller under din riktpris. Om ingen av de citat är nära, kontakta återförsäljare via e-post eller telefon för att förhandla fram ett bättre pris. Om du använder en tjänst som Edmunds till forskning verkliga marknadsvärdet, oroa dig inte om ditt erbjudande är orimligt, sanna marknadens prissättning inkluderar en skälig vinstmarginal för generalagenten samtidigt ger dig en hel del
5 Välj ett återförsäljaravtal. Innan de accepterar att köpa en bil, tänk på eventuella extra kostnader som kan vara förknippade med din transaktion. Till exempel, om lägsta anbud är på ett återförsäljaravtal som är långt borta, kanske du kan få en lägre total pris någon annanstans när du faktor i de nödvändiga fraktkostnader. När du hittar den bästa helhetslösningen överväger frakt och eventuella resekostnader, samtycker till transaktionen. Var noga med att få en köparens order skriftligen från generalagenten faxas eller mailas till dig. Om det behövs, underteckna och acceptera köparens order och faxa det till generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78219.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.