Hur du köper en begagnad bil på eBay

Det verkar som om allting säljs via online auktionssajten eBay, och som inkluderar bilar. En användare försöker sälja en bil kan skicka noteringen på nätet för människor över hela världen att se. eBay kan vara ett bra verktyg för människor som funderar på att köpa en bil, men som inte vill lämna sina hus för att få information. Instruktioner
1

på ebay.com, klicka på "Kategorier" fliken och välj sedan "bilar, båtar, fordon och delar." Du kommer att tas till "Motors" i eBay. Fyll i bilmärke du letar efter och skriv in ditt postnummer
2

. En lista över tillgängliga bilar kommer att komma upp på nästa sida. Se till att titta på placeringen av bilen. Det kommer att säga, i miles, hur långt bilen är. På den vänstra sidan av sidan, kan du justera hur långt från din plats i bilen kan vara, och listan kommer att förändras.
3

Hitta en bil du vill köpa. Antingen lägga ett bud eller välj "Köp nu", om alternativet är tillgängligt (innan du kan göra detta måste du registrera dig för ett gratis konto). Om ditt bud accepteras kommer du att meddelas via e-post.
4

Följ inköpsrutiner. Precis som alla andra köp på eBay, kommer du att bli kontaktad av säljaren, och du kommer att bekräfta hur du kommer att betala för produkten. Normalt är detta antingen via PayPal, en online-betalningssystem, eller så kan du skicka en check. Så snart betalningen går igenom, kommer du att få plocka upp bilen. Det kommer nu att vara ditt ansvar att plocka upp bilen från dess plats eller få den levererad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78176.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.