Hur hittar man den bästa bilen Deals Online

De bästa bil erbjudanden är online, och om du vet vad du letar efter, är jobbet enkelt. Att köpa en bil brukade vara en mödosam process som skulle ta timmar. Det var stressigt, tidskrävande, och en process som oftast slutade illa för köparen, beroende på hur länge de försökte "stänga." Nu, med dessa steg, är det lätt att få de bästa bil erbjudanden. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Bestäm exakt vilken typ av bil du vill köpa. Du behöver veta märke, modell, funktioner, specifikationer, färg, alla möjliga saker du önskar. För att få de bästa bil erbjudanden, måste du veta vad du vill! Det är möjligt att söka mer än en bil, men det kommer att göra din situation mycket mer förvirrande. Du behöver ett mål så att du kan begränsa dina möjligheter och få den ultimata affären.
2

reda på vad denna specifika bil kostar generalagenten (MSRP) för att be om det bästa bilaffär ni kan . Om du inte vet vad de bilhandlare betalar, kan du inte veta vad en bra affär är. Använd webbplatser som edmunds.com att hitta denna information. Det är lätt tillgängliga och nödvändiga.
3

handlare komma till dig! När du känner den specifika bilen du vill, och den nedersta raden kostnaden handlare betalar, du vet vilken typ av bil affär kan du söka ut. Många webbplatser ger dig möjlighet att ange vad du letar efter, sedan få offerter via e-post från lokala bilhandlare. Detta eliminerar helt stress eftersom om du får en offert som du inte gillar, kan du bara gå vidare till nästa email och bästa bilaffär! Du kommer att bli glatt överraskad hur konkurrenskraftigt det blir. Vänta ett par dagar för att svara på dina offerter
4

. Om de ser dig som alltför ivrig, kanske du inte har något utrymme att förhandla. Låt dem tro att du har tid och tålamod att hitta den bästa bilaffär. Dessutom, vill du ge massor av återförsäljarna tid att lämna anbud. Du vet aldrig var den lägsta bilen citat kommer från.
5

För bästa bil erbjudanden, återförsäljare pit mot varandra. Till exempel, om återförsäljaravtal A kommer in med ett pris mycket nära återförsäljaravtal B, berätta för dem båda du är intresserad, och börja förhandlingsprocessen. Se om A eller B kommer att kasta in något extra - nya mattor, larm, något tillbehör du är intresserad i. Vad har du att förlora? Merparten av tiden kommer du att vinna och få en ännu bättre bil affär än du förväntat.
6 p Om endast en återförsäljare kommer in med ett pris du vill, kan du fortfarande be om en extra. De flesta kommer att vara villiga att ta emot dig för försäljning. Du kanske undrar varför någon återförsäljare skulle vara villiga att sänka sina priser så dramatiskt. Nå, kommer det ner till volym. Återförsäljare får ofta bonus för att flytta de flesta enheter i en enda månad, i ett år, etc. Så även om de gör en liten vinst på dig, de bevara sin status som en stor återförsäljare. Du kommer normalt hittar ut ganska snabbt vilken återförsäljare hör till denna kategori, eftersom de är villiga att "leka" och ger dig de bästa bil erbjudanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78180.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.