Hur du köper en bil på Internet

Internet har revolutionerat sättet vi köper bilar med nästan eliminerar de typiska påträngande försäljare. När du besöker bil massor att handla för ett fordon du kan ha att göra med en påträngande försäljare som försöker pantsätta utanför varje bil på tomten som om det var en stjäla, eller så kan du sluta få pressade att köpa en bil som spelar 't passa in i din prisklass. Allt detta kan undvikas genom att göra din bil shopping på Internet, där du kan hitta den bil du behöver i din prisklass, utan påträngande försäljare. Instruktioner
1

Kom upp med en idé om vilken typ av bil du söker efter. Besluta om storleken på bilen, vilken typ av funktioner du vill att bilen ska ha, och om du vill ha en begagnad bil eller en ny. Också besluta om en budget.
2

Sök efter online bilhandlare och webbplatser som har bilar till salu nära din aktuella plats. Du kommer inte att vilja köpa en bil som är över hela landet eftersom du kommer att behöva för att inspektera den och plocka upp den, så försök och hålla din sökning inom 50 miles från din plats.
3

Kontrollera varje webbplats du besöker för att se till att den är registrerad med Better Business Bureau. Det är lätt för människor att falla offer för bedrägerier på Internet, särskilt när det handlar om bilar och andra typer av fordon. Skanna webbplatsens startsida för BBB tätningen. Ett par av säkra webbplatser som är registrerade hos BBB är AutoTrader.Com och CarsDirect.Com.
4

Bläddra bilen urval av några webbplatser och jämföra priser för att hitta den typ av bil du vill ha till det pris du har råd. Eftersom du handlar på nätet har du en mängd olika ställen att handla, så inte göra förhastade inköp utan att göra några smarta surfar för att hitta din bil till bästa möjliga pris.
5

Få en fullständig fordon historia rapportera om fordonet du planerar att köpa. Dessa rapporter är särskilt användbart om du köper en begagnad bil. Dessa rapporter kommer att berätta om den bil du köper har varit i en olycka, stulits eller bärgades.
6

Har fordonet besiktigas av en mekaniker innan några sista inköp. Ha en betrodd och pålitlig bilmekaniker gå över bilen i detalj för att se till att det inte finns några större problem med motorn, datorer, bromsar och däck. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78177.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.