Hur att finansiera en begagnad bil på nätet med Bad Credit

Finansiering en begagnad bil på nätet med dåliga krediter kan vara svårt. Du kommer att upptäcka att du inte kommer att kunna delta i ekonomi eller specialerbjudanden leasing, och du har begränsningar på vilken bil du kan plocka ut på grund av din kredit historia, pengar ner och samlade utlåning krav institution. Du kanske kan hitta en bank att i förväg godkänna dig, och du kan handla fritt därifrån när den följer bankernas krav. Saker du behöver
Cash att lägga ner
Dator med internet
paystubs
elräkning
Referenser
samarbete signerat om nödvändigt
Visa fler instruktioner

1

Få pappersarbete och information så att du kan ansöka om ett lån. Dåliga krediter lån innebär bevis för följande uppgifter: Nyaste paystub visa dina året-to-date resultat, en elräkning som visar bevis på uppehållstillstånd, tre till fem referenser som kan kontaktas av banken, ett arbete för att verifiera anställning och eventuellt bevis på tidigare skulder som har betalats ut före utlåning kan göras.
2

Försök att få ett lånelöfte innan shopping. Långivare riktas mot människor med dålig kredit - kallade subprime långivare - och det är ofta lättare att få ett lån från denna typ av institution utan stress och krångel för ett återförsäljaravtal. Den bank som pre-godkänner du kommer att låta dig veta dina alternativ - oftast är fordonets ålder och begränsningar i körsträckan
3

Sök efter handlare via Internet, telefonsamtal eller word of mouth. att ta reda på vad som kan arbeta med människor som har dålig kredit. Även om det finns en hel del låneinstitut, återförsäljare eller partier bilanvändning olika banker och vissa kan ha en bättre relation med den finansiella institutionen än andra. Du måste få din förhandsgodkännande genom en återförsäljare låneinstitut för att köpa en bil på nätet.
4

När du har din lånelöfte, kan du börja söka efter din bil via återförsäljare som godkände du eller någon annanstans med en fordonstyp som godkänts av den oberoende utlåning institutionens behov. När du köper på nätet, kommer du att lämna en deposition för att hålla bilen tills du kan fysiskt få bilen levereras eller tills du kan gå in i återförsäljaravtalet och underteckna pappersarbete.
5

Köp din bil. Om inte fysiskt gå in i ett återförsäljaravtal, har du pappersarbete skickas till dig och du måste underteckna och returnera den innan fordonet kan transporteras till dig. Troligtvis kommer du att ge ditt bevis på inkomst, arbeta och bosätta sig och referens information i förväg via fax. Om att gå in i återförsäljaravtalet, måste du ta med detta pappersarbete och underteckna bankens avtal och Department of Motor Vehicle pappersarbete innan du kan lämna med din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78224.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.