Hur du köper Cars Online

Att köpa en bil är ett tufft beslut. På grund av din arbetstid, tidsbrist, inte vill ha någon press eller besvär från säljare och helt enkelt ut att vilja göra saker på ditt sätt i din egen tid, kanske du vill överväga att köpa en bil på nätet. Genom att köpa en bil på nätet, kan du få massor av bra erbjudanden och har ett oändligt utbud att välja mellan. Saker du behöver
Pre-godkänd dator finansiering hotell med Internet
Handpenning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din finansiering är redo att gå innan du börjar leta. Se till att du vet hur mycket du är kvalificerad för och att du har bevis på att finansiering som du antingen kan maila eller faxa. Oavsett var du går för att köpa en bil, de kommer att vilja se till att du kan betala. Om du ännu inte har finansiering inrättat, är Eloan en bra satsning. De är lätta att arbeta med och arbeta med online försäljare hela tiden (se Resources nedan).
2

Gör din forskning och vet vilken typ av bil du vill komma innan för att börja. Även om du kan fortfarande titta runt som du gör på en traditionell bil mycket, kan du inte faktiskt se bilen, och provkörningar är uteslutet. Plus, det finns så många olika bilar att välja på att du kommer att börja få ihop efter några minuter. Vet du vad du vill ha eller åtminstone begränsa dina val ner till en handfull innan du börjar på allvar ute.
3

börja titta på olika platser för din bil. Några sådana platser är listade nedan i avsnittet Resurser. Ebay är också ett bra ställe att leta, och du kan ofta få bra erbjudanden om du är villig att gå igenom anbudsförfarande (se Resources nedan).
4

Fråga alla eventuella frågor som kommer till tänka om bilen. Har säljaren skicka extra bilder. Kolla in och se till att säljaren har ett gott rykte. Du kan göra detta genom Online Better Business Bureau, Consumer Reports eller säljarens feedback på eBay (se Resources nedan). Se till att bilen kommer med en garanti så att du kan se till att du är nöjd med ditt köp och se till att du är medveten om handpenningen beloppet innan du godkänner att köpa.
5

När du samtycker till köpa bilen, skicka säljaren handpenningen och bevis på finansiering. Säljaren kommer vanligtvis vill detta inom 24 timmar. Vidta åtgärder för att plocka upp din bil eller har det levererats. De flesta säljare kommer att vilja slutföra transaktionen inom 2 veckor i ditt köpeavtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78159.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.