Hur köper jag en Ford Econoline Husbil?

Tidigare kallad Econoline, Fords E-Series van motor och skal ger ramar för ett av världens mest populära husbilar. Fast inte längre kallas Econoline husbilar, Fords E-serien husbilar och husvagnar par komfort och stil av top-of-the-line husbilar med kraften av en Ford E-Series motor. Att köpa en Ford E-Series eller Econoline husbil kräver att du kontakta säljteamet i partnering företaget, Dynamax Corporation, för att påbörja processen med konstruktion för din specialverktyg. Saker du behöver
Dator med internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Besöka Dynamax Corporation huvudsakliga webbplats på dynamaxcorp.com.
2 < p> Rulla markören över knappen längst upp på sidan märkt "Produkter" och scrolla ner över bilden för Isata E-Series husbil.
3

Klicka på titeln länken "Litteratur".
4

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter. Fylla i detta formulär ut gör att du kan se de specifikationer och försäljning detaljer för Isata E-Series husbil samtidigt skicka dina kontaktuppgifter till en Dynamax Corporation säljare.
5

Klicka på knappen längst upp på sidan med titeln "Kontakt försäljningen."
6

Välj och klicka på ditt hemland. På webbplatsen finns länkar till några kanadensiska eller internationella köpare också.
7

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter. Fylla i detta formulär ut kommer att styra din personliga kontaktinformation till den specifika återförsäljare i eller i närheten av ditt hemland. Välj "E-Series" som den typ av husbil du är intresserad av att köpa. En säljare kommer att kontakta dig, oftast inom 2 till 3 arbetsdagar, för att påbörja processen med att välja E-serien husbil du vill bygga och köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78239.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.