Det bästa sättet att köpa en bil på nätet

På grund av populariteten av Internet för forskning och göra affärer, återförsäljare följer också trenden att sälja på nätet. Dealer inventeringar är lättillgängliga, tillsammans med bilder på varje bil till försäljning så shoppare kan granska inventering utan att gå till partiet. Många återförsäljare har även en Internet-personal på plats för att specifikt hantera Internetkunder. Tillverkare webbplatser visar också ny-bil alternativ i detalj, tillsammans med prissättning och incitament. Att köpa på nätet är en bekymmersfri upplevelse. Instruktioner
1

Välj det fordon du vill. Gå till en återförsäljare för att provköra den modell du vill om det behövs. Annars, bekräfta att alla aspekter av fordon du vill är som du vill. Bestäm statliga resultat säkerhet provningsmetoder (Safercar.gov) och utforska bränsleeffektivitet (Fueleconomy.gov). Gå till tillverkarens webbplats och bygga en virtuell bil med alla nödvändiga alternativ att räkna med tillverkarens föreslagna prissättningen. Utforska färger och utföranden på tillverkarens hemsida. När fordonet väljs och optioner beslutade, kan du skriva ut din bils detaljerad sammanfattning. För begagnade bilar, alternativ forskning, inklusive färger, paketresor, nivåer och genomsnittligt pris genom att använda de resurser längst ner på denna sida.
2

bekräfta tillgänglighet, pris och plats. Om du köper en ny bil, maila eller ring någon återförsäljare nära ditt hem för att avgöra tillgängligheten. Tillverkarens hemsida listar alla aktuella incitament, rabatter och program leasing för bilen som du väljer. Bekräfta prissättning med den återförsäljare som har den bil du vill. Använd platsannonser Internet fordon såsom Autotrader.com eller Cars.com att hitta en begagnad bil efter plats, färg, pris, trim nivå och andra alternativ. Kontakta återförsäljaren med fordonet du vill bekräfta att fordonet är fortfarande till salu. Be om mer detaljerade bilder om det behövs. Bekräfta körsträcka och pris. Skaffa ramnumret och skriver ner år, märke, modell och alternativ för att ge till en bank för lån ändamål. Fråga återförsäljaren representant om en deposition krävs när du säkra din finansiering för att säkerställa att fordonet inte säljs. Addera 3

säkra ett lån eller leasing godkännande. Ansök om ett lån med återförsäljaren eller en finansiell institution som du valt. Använd ett formulär hemsida Ansökan om nationella banker eller för en lokal institution. Om leasing, tillämpas direkt med återförsäljaren. När du är godkänd, låt dealern vet omedelbart. Även om dealern kommer att instruera dig vidare, förbereda för att faxa över en kopia av ditt körkort så att återförsäljaren kan förbereda dina papper. Om finansiering utanför återförsäljaravtalet, få din check för fordonet belopp och har det gjort ut till vem generalagenten säger till.
4

Boka tid för att plocka upp din bil med återförsäljaren representant förhand . Ta något pappersarbete att återförsäljaren behöver. Ta med tallrikar och registrering om överföring av plattor. Skriv allt pappersarbete som krävs av återförsäljaren och lämna över din check om finansiering på annat håll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78229.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.