Hur Ship bilar till Ukraina

amerikaner som bor eller arbetar i Ukraina får köra sina amerikanska bilar där, när de har dem skeppas från USA. Massor av rederier marknadsföra sina tjänster på Internet - för att ta bilen över med minsta möjliga problem, måste du veta hur man hittar en som är tillförlitlig, och kommer inte att överladda dig. Du måste också veta hur man ska möta den ukrainska regeringens lagkrav. Saker du behöver
bil.
Visa fler instruktioner
Shipping Bil
1

Ställ din budget. De Canuckabroad.com webbplats påpekar du inte bara behöver betala frakt över Atlanten, men kostnaden för lastning och lossning av fordonet och - om du inte kan plocka upp dig - landtransporter när bilen lastas på porten.
2

Forskning avlastare innan du anlitar. Om du känner någon som har haft en bil skeppas till Europa, be dem om en rekommendation - om inte, det finns flera webbplatser inklusive internationalcarshipping.net, shipmyvehicle.com och shipoverseas.com som erbjuder tjänsten. Om några företag ser lovande ut, be dem om referenser, se till att deras verksamhetstillstånd är legitimt, och kontrollera om klagomål mot dem med Better Business Bureau.
3

Fråga tre till fem företag för prisuppgifter och jämföra dem. Canuckabroad.com säger att du vet exakt vad du ska köpa: Det kan finnas skillnader i den tid det tar att leverera din bil, container företagen använder och vad som händer om bilen är skadad väg
4

Förbered ditt pass och ditt fordon registrering när du tar din bil i Ukraina. Tryukraine.com säger att när du passerar gränsen, du skriver bilens registreringsnummer på din invandring kortet, och ditt pass får en "temporär import" stämpel. Detta säger de myndigheter du inte föra bilen till Ukraina för att sälja och inte behöver betala en importtull.
5

Registrera din bil inom 10 dagar för att gå igenom tullen. Go2Kiev.com säger som krävs om du ska använda den längre än två månader. Registreringen är bra för ett år, men det finns oftast inga svårigheter att förnya det längre. När du registrerar dig får du ett tillfälligt ukrainsk registreringsskylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78221.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.