Hur man Välj Nationwide Auto Shipping

Plocka ett rikstäckande företag auto sjöfarten kan vara stressigt, men det är ofta nödvändigt. Oavsett om du flyttar över hela landet och kan inte köra bilen själv eller du har köpt ett nytt fordon från hela landet och behöver få det levererat till dig, det finns en mängd olika företag som du kan välja fo leveransen. Det finns några faktorer att tänka på när man väljer en. Instruktioner
1

Sök företag bil sjöfarten som levererar i ditt område. Titta i din lokala telefonkataloger eller gå till en sökmotor och skriv in "rikstäckande automatisk leverans," tillsammans med ditt postnummer.
2

Fråga lokala bilhandlare för rekommendationer av företag bil sjöfarten att de kan använder eller har använt tidigare. Addera 3

Begränsa din lista till cirka tre val och sedan kolla upp dem med Better Business Bureau.
4

Kontakta de företag som har checkat ut med Better Business Bureau och be dem om en uppskattning av kostnaden för att transportera din bil.
5

Fråga med varje företag vilken typ av försäkring som de har, betalningsalternativ och annan politik som de kan ha.
6

Boka upphämtning tid i bilen och ta reda på när och var det kommer att levereras.
7

betala de fastställda avgifterna när du måste. Varje företag kan ha olika strategier, men vissa be om en insättning innan bilen plockas upp och resten efter leverans. Andra kan kräva full betalning i förskott. Läs avtalet noga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78263.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.