Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Användningsområden för fragmenterade däck

fragmenterade däck kan skapa allvarliga miljörisker, men de kan också vara oerhört användbart i en mängd olika situationer. I själva verket, återvinning begagnade däck är ett utmärkt sätt att skydda miljön och samtidigt spara tid och pengar på vanliga, vardagliga sysslor. Miljöpåverkan

Begagnade däck utgör ett hot mot miljön om det inte hanteras på rätt sätt. Det finns en uppenbar estetisk nackdel till högar av fula däck på landskapet, men det finns andra faror också. Däck är en potentiell brandrisk, och röken bildar brinnande däck kan vara giftiga. Dessutom kan högar av begagnade däck vara en grogrund för myggor och andra insekter. Oavsett vad du använder återvunna däck för, hjälper du miljön genom att eliminera farligt avfall av begagnade däck, hålla dem från att förorena miljön.
Lekplatser

Strimlad däcken kan återvinnas till lekplats gummi marktäckning. Denna kompost är designad för säkerhet och ger en vadderad yta för barnen att landa på när de faller. Lekplats kompost gjord av vulkaniserat gummi däck också anses oförstörbar, så det är en bra långsiktig lösning för lekplats ytor. Andra fördelar är att det inte är halt, det är för tungt att blåsa bort och det kräver endast enstaka kratta som underhåll.
Landscaping Mulch

Landskapsplanering marktäckning skapas från fragmenterade däck är ett enkelt sätt att kompost runt dina buskar och träd utan att få händerna alltför smutsiga. Produkten skyddar jorden från de varma solstrålarna och frost på vintern. Dessutom, inte bryts det inte eller förlora sin färg. Detta giftfri kompost håller längre och kräver mindre underhåll än traditionella täckningsmaterial.
Dränering Material


Enligt en studie från University of Illinois at Urbana-Champaign, strimlad däcken har visat sig vara utmärkt dränering material för avfall-förorenande system såsom deponier. Lägga däck som har strimlad i 4 - till 6-tums bitar till deponier tillåter vatten att strömma i en förutbestämd riktning och samtidigt hålla soporna i deponin från förorenande grundvatten. Dessutom, med hjälp av fragmenterade däck som deponi dränering sparar pengar en deponi normalt skulle spendera på sand eller grus för att skapa dränering.
Byta Gravel

Eftersom däcken vara strimlad innan de kan tas om hand, är det oftast billigare att köpa fragmenterade däck än grus. Någon plats som grus normalt används, fragmenterade däck ofta kommer att arbeta eftersom de är tunga som grus och låt vattnet rinna igenom lätt. Till exempel fragmenterade däck är en utmärkt ersättare för grus som håller en stödmur intakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76078.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.