Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Så att jämföra priser för vinterdäck

däck är utformade för säsongsbetonad användning. Vissa däck är all-säsongen, och du kan använda dem året runt. Vinterdäck är särskilt utformade för att prestera bra på snöiga ytor. Vinterdäck har olika slitbanemönster från de av all-season däck. Eftersom kylan ökar styvheten av gummi, är det gummi som används för att göra vinterdäck speciellt framtagen för att vara smidig i kallt väder. Snow däck gummi, dock är benägna att bära snabbare än vanliga däck gummi, så du kommer att vilja begränsa din körtid på vinterdäck och ändra dem så snart säsongen är över. Däck priserna varierar kraftigt, men du kan följa en strukturerad process för att jämföra priser på vinterdäck. Instruktioner
1

Gör en lista på däck leverantörer för ditt prisjämförelse. Inkludera minst en leverantör av varje typ: återförsäljare rabatt, varuhus och däck specialbutiker. Om du är medlem i en grossist klubb, inkludera den i din jämförelse lista också.
2

Skriv ner specifikationerna för bilens vinterdäck. Inkludera storlek och hastighetsklass enligt uppgifterna från fordonets tillverkare.
3

Välj ett speciellt däck för din prisjämförelse. Kontakta en butik specialitet däck från din lista. Ring säljaren och tala med en säljare eller besök leverantörens hemsida. Välj ett däck som passar bilens storlek och betyg hastighet, begränsa dina data till däck med en viss garanti. Garantiinformation sammanfattas i termer av miles såsom 50.000 miles. Skriv ner det grundläggande inköpspriset för ett enda däck av den typ du har valt
4

. Skriv ner kostnaden för en uppsättning av fyra om du kommer att köpa fyra. Skriv ner ytterligare kostnader. Fråga specifikt om det finns separata kostnader för montering, balansering, ventilspindlar eller däck bortskaffande. Om det finns, fråga vad det kostar per däck och skriva ner det. Fråga om säljaren ger ett program däck skydd utöver den grundläggande tillverkarens garanti. Om så är fallet, får kostnaden för programmet och skriva ner det.
5

Samla samma mängd information från de återstående leverantörer på din lista. Välj däck från varje leverantör med identiska specifikationer som däck vars priser du samlat först. Om du varierar en specifikation, t.ex. jämföra priset för en 50.000-mil däck till en 30.000-mil däck, kommer din prisjämförelse inte vara giltigt.
6

När du har prisuppgifter från alla leverantörer på din lista, jämföra kostnaderna för att avgöra vilka däck bäst uppfyller dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76072.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.