Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man fixar en platt bildäck Med Fixa en Flat

Ingenting är värre än att ha en punktering, förutom att ha det hända i snö eller regn och på natten. Vilka eländiga förhållanden att behöva hissa upp bilen och byta däck. Inte bara är det farligt, men det sätter dig i fara från andra bilister med nedsatt syn. Håll en burk "fixa en platt" händig i bagageluckan för nödsituationer som denna. Instruktioner
1

Dra över och av vägen, så snart du vet att dina däck är platt. Om du fortsätter att köra på en punktering, kommer du till en punkt innan länge när du har börjat skära sönder däcket med fälgen. Kanten kommer att skära igenom däcksidan och du kommer att ha något annat val än att byta däck på vägen.
2

Ut ur bilen och undersöka lägenheten. Se om det finns några gashes synliga i den huvudsakliga delen av däcket. Öppna din trunk och ta bort burk Fix en Flat. Gå vidare till punktering och ta bort locket ventilspindeln. Spara locket i fickan för att återanvända.
3

Fäst burk Fixa en Flat till ventilspindeln. Du kan höra kan dispensering in i däcket. En blandning av gummi och aerosoler doserar i däcket. Det åstadkommer två uppgifter. Först, patchar det hålet med en gummiblandning och andra, blåser det däcket till en körbar tillstånd.
4

tillbaka locket ventilskaftet från fickan och köra bilen omedelbart. Gummiblandningen måste cirkulera på den inre ytan för att täta hålet. Kör snarast till närmaste bensinstation för att fylla däcket till sin normala tryck.
5

förstå att du inte kan lita på det för länge, men ta däcket till servicecentret och få en ordentlig reparation av hålet eller byta däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76018.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.