Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort en Semi däcket från en Rim

Du måste ha din släpets däck bort från kanten. Ta bort en semi lastbil däcket från fälgen är ingen lätt uppgift. Det kräver speciella verktyg, utrustning, säkerhet och utbildning. Här är grunderna för att få ett semi lastbilsdäck från sin fälg. Saker du behöver
Däck derimmer
Visa fler instruktioner
1

köpa ett däck derimmer för semi lastbilsdäck. Du hittar dessa på Eagle International och andra tunga detaljister utrustning (se Resources nedan). Välj en bärbar enhet däck derimmer.
2

har nödvändig dragande och driva utrustning till hands. En semi lastbilsdäck derimmer kan väga ca 5 thousand pounds, så se till att du har utrustning för att röra sig och att driva däcket derimmer.
3

Roll däcket på plats. På vissa däck derimmers, finns det ingen anledning att lyfta däcket och fälgen på plats, rulla du bara på den.
4

Använd fastspänningsmekanismen att klämma däcket på plats, som innehas av första cylindern. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar medan du gör detta för att försäkra att du inte skadar fälgen eller orsaka kroppsskada på dig själv eller andra.
5

Aktivera den andra cylindern för att pressa däcket av fälgen. Nu rengör fälgen noga och kontrollera eventuella skador. Du måste göra detta innan du försöker montera en annan däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76000.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.