Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en 2008 Altima Exhaust Tip

Fabriken avgassystem tips på en 2008 Nissan Altima är beläget vid utfarten rören i ljuddämparen. Dessa fabriksmonterade tips är inte svetsas på plats, inte heller är de säkrade med klämmor som de flesta eftermarknaden avgassystem tips, de är lätt pressas på plats och höll på med tryck. Vissa Altima ägare har även rapporterat dessa tips lossnar och faller av på egen hand efter tid, även om det är relativt ovanligt. Till fordonsindustrins eftermarknad ger ett brett spektrum av avgassystem tips alternativ, tillgängliga från ett antal prestanda delar webbplatser, postorderkataloger, och bildelar butiker. Saker du behöver
Jack
Jack står
Skyddsglasögon
Skyddshandskar
mekaniker ranka
Slip-joint tänger
Hammer
träbit
Metric Hylsnyckelsats
Ratchet
Skruvmejsel Set
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Altima motorn och låt avgassystemet svalna i en till två timmar, arbetar på avgas för tidigt kan orsaka allvarliga brännskador.
2

Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft och sänk ner den på pallbockar. Kontrollera att se till att bilen är stabil innan man går vidare till nästa steg. Addera 3

glida under den bakre delen av bilen på en mekaniker ranka med en slip-gemensamma tänger och en hammare . Ta tag i slutrör med en stor, slip-gemensamma tänger på nakna obestrukna, delen av spetsen precis framför ljuddämparen. Wiggle spetsen fram och tillbaka samtidigt som du drar den bort från ljuddämparen förrän den är gratis. Om spetsen är extra envis, knacka på det med en hammare medan vickar den med tång, chocken från hammarslag kommer ofta loss den från sitt ursprungliga läge och bryta några av de korrosion så att du kan ta bort det lättare. Ta den andra slutrör bort av ljuddämparen på samma sätt.
4

Placera den nya slutrör på ljuddämparen. För fabriken stil avgassystem tips, att spetsen på plats med samma block av trä och hammare tills det är fullt sittande, sedan installera den andra slutrör med samma teknik. För eftermarknaden avgassystem tips, ställa dem på plats och sedan försiktigt köra spetsarna på plats med block av trä och hammare. Dra åt skruvarna eller avgas klämmor med en spärr och metriska socket.
5

Kontrollera tips att se till att de sitter fast i ljuddämparen. Stå tillbaka från fordonet för att säkerställa att de avgassystem tips är ännu. Om tipsen är något ojämn eller krokig, göra små justeringar genom att peka på dem med block av trä och hammare, och sedan efterkontroll av avgas klämmor eller skruvar är åtdragna, om sådan finns.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75846.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.