Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer ett Airbag Ljus på en Honda Odyssey

Du kan återställa airbag ljus på din Honda Odyssey direkt från ditt hem garage, vilket sparar tid och pengar. En Honda Odyssey levereras med en inbyggd diagnostik dator som håller reda på alla bilens funktioner. När Extra säkerhetssystem (SRS) tänds på instrumentpanelen, måste du ha bilen bogseras till din mekaniker för att få det undersökt och ersättas. Generellt blinkar SRS ljus endast när fordonet har varit i en olycka. Om det visar på när det inte skett någon olycka, betyder det att Airbag-systemet inte fungerar och bilen bör inte köras. Men när du har bilen fast, kan du återställa ljuset. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Arbetshandskar Sida 2 belagda trådar, 8 inches
Knife
Startnyckel
Visa mer Instruktioner
1 < p> Sätt på säkerhetsutrustning såsom arbetshandskar och skyddsglasögon.
2

Lokalisera MES kontakten under rattstången. Du hittar det bredvid säkringslådan. Dra ur kontakten i uttaget och ställ åt sidan.
3

Använd en kniv för att skala båda ändarna av den belagda tråden. Tryck på en ände av en tråd i ett hål på MES-kontakten och berör ena änden av den andra tråden till den andra hålet i anslutningen.
4

Korsa trådarnas ändar tillsammans för att skapa en kort . Även om det är låg spänning, ska du inte röra den exponerade trådar.
5

Placera nyckeln i tändningen och slå på den, men inte tillåter motorn att vända medan du fortfarande håller trådarna tillsammans. Se när SRS blinkar på slocknar sedan. Separera ledningarna direkt och SRS lampan tänds igen.
6

Upprepa steg 5 och SRS lampan blinkar två gånger och sedan stängas av.
7

Stäng av Honda och vänta 60 sekunder. Starta motorn och varsel som SRS lyser sedan stängs av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73011.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.