Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du skickar Lisle Tool Idéer

Den Lisle Corporation är ett tillverkande företag specialiserat på fordonsindustrin serviceverktyg. Medvetna om att deras kunder var problemlösare precis som sina egna konstruktörer, utvecklade Lisle en process som tillät utanför uppfinnare att lämna in sina verktyg designar till Lisle för tillverkningen. Inlämnande processen sker genom Lisle Idé Program. Lisle erbjuder uppfinnare Prispengarna eller royalties för idéer de tycker är unikt och innovativt och lösa ett universellt problem som många fordonsindustrin tjänsteleverantörer ansikte. Saker du behöver
Skriftliga verktyg Ritningar Beskrivning
av verktyget
Visa fler instruktioner
1

Utveckla en skriftlig beskrivning av verktyget idé. Ge verktyget ett beskrivande namn som "Serpentine Belt Removal Tool" eller "Brake Clip Tool." Identifiera vad problemet verktyget kommer att lösa, hur det kommer att lösa problemet och varför verktyget skiljer sig från andra verktyg som åstadkomma samma eller liknande arbetsuppgifter. Skriv ett stycke eller två som beskriver verktyget, hur det ser ut och hur det ska användas.
2

Rita eller skissa verktyget idé eller har en artist drar det åt dig. Om du har gjort en arbetsmodell, fotografera det.
3

Besök Lisle Corporation Idé sidan Program webben och fyll i formuläret som begär ett avtal Idea Disclosure. Lisle postmeddelanden avtal paket och inte ger en elektronisk nedladdning.
4

Läs sekretessavtal, underteckna det och skicka det till den adress som anges i avtalet paketet. Bifoga en kopia av verktyget beskrivningen, tillsammans med eventuella ritningar, skisser eller fotografier. Se till att skicka kopior av ritningar, fotografier och beskrivning, inte originalen. Behåll en kopia av det undertecknade avtalet för dina personliga bokföring och återlämna originalet.
5

vänta på svar från Lisle. Enligt Lisle Idé Program webbsida, svarar företaget att alla idéer, oavsett om de väljer att förlänga en utmärkelse eller royalty.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72494.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.