Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installationsinstruktioner för en Eagle Talon Vattenpump

The Eagle Talon är en kompakt sportbil också marknadsförs som Mitsubishi Eclipse och Plymouth Laser. Chrysler och Mitsubishi tillverkade Talon i ett joint venture 1989-1999, den senaste versionen omfattade 1995 till 1999 årsmodeller. En senare modell Eagle Talon har en fyrcylindrig 2,0-litersmotor med vattenpumpen på framsidan av motorn. Installationen av vattenpump i detta fordon kräver också att du tömma kylaren. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

ta bort kabeln på batteriets minuspol för att förhindra starta motorn under förfarandet. Placera drain pan under värmeelementet avloppet, och ta bort avtappningspluggen. Låt kylvätskan rinna in i behållaren och förvara den för senare bruk. Byt avtappningspluggen.
2

Koppla svängbulten för generatorn stag med en hylsnyckel och ta bort generatorn stag från vattenpumpen. Ta bort fästbultarna för den bakre luckan på kamremmen och lossa den bakre luckan från motorn. Koppla bort kamremmen.
3

Ta bort fästbultarna för vattenpumpen med en hylsnyckel. Demontera vattenpumpen från motorn. Kasta packningar och O-ringar för vattenpumpen
4

Coat en ny O-ring med vatten;. Montera den på vattnet inloppsröret. Placera en ny packning på den nya vattenpumpen, montera den på motorblocket. Dra åt bultarna för vattenpumpen till mellan 8,7 och 11 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Montera kamremmen och den bakre luckan för kamremmen med en hylsnyckel. Anslut generatorn stag och dra svängbulten för generatorn stag till 17 foot-pounds.
6

Fyll kylaren med kylvätska. Anslut kabeln till den negativa batteripolen. Starta motorn och kontrollera att läckage av kylvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74739.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.