Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt lampan i ett bakljus på en 2001 Buick LeSabre

Buick LeSabre sitt ursprung i 1951, men blev inte placerad i produktion fram till 1959 års modell. I 2001 års Buick LeSabre fanns i en basmodell, och en uppgraderad Limited modell. Den 2001 LeSabre var utrustad med en 3,8-liters V6-motor, som kan producera upp till 205 hästkrafter och 230-foot-pounds av vridmoment. De bakljus glödlampor i den bakre delen av LeSabre är inneslutna i den bakljus bostäder, som är fäst genom insidan av stammen. Saker du behöver
Tänger
Nya bakljus lampa (# 3057)
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på LeSabre.

2

Ta bort de tre plast bevingade nötter från ena sidan av bålen, på baksidan av bakljus lampa församling du arbetar på. Du kan använda en tång för att ta bort de bevingade nötter, om de är för hårt att tas bort för hand. Var noga med att inte knäppa flikarna bort av vingmuttrar med för mycket tryck. Peel bagagerumsinsatsen bort av bakljus dubbar och bort från bakljus.
3

Dra bakljusaggregat bort från den bakre delen av LeSabre, och vila montering på bakre stötfångaren. Avlägsna bakljus från huset genom att vrida den moturs i förhållande till dess position på bilen.
4

Dra gamla bakljus lampan ur sockeln för hand. Sätt i ett nytt bakljus lampa med en pappershandduk eller servett runt handen. Rör inte bakljus glödlampan med fingrarna direkt.
5

tillbaka bakljus lampan tillbaka i aggregatet, och vrid den medurs för att låsa den på plats. Montera bakljusaggregat tillbaka in i bakre delen av bilen.
6

Tryck stammen foder tillbaka på den bakre av stammen, vilket gör att bakljusaggregat dubbar att gå igenom de tilldelade hålen. Montera plast vingmuttrar på bultarna och dra åt dem för hand. Ingen vridmoment behövs för att dra åt vingmuttern.
7

Följ steg 2 till 6 för att byta bakljus lampa på den motsatta sidan av lampan du just ersatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75542.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.