Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Borttagning av Chevy Bowtie Från en 2011 Silverado

Den ikoniska Chevrolet Bowtie symbolen väl synlig på två ställen på 2011 Silverado, i mitten av grillen och mitt på bakluckan. Emblemet i mitten av gallret gjuts i gallret själv och kan inte tas bort eller separeras från gallret. Emblemet i mitten av bakluckan är fäst med dubbelhäftande tejp kroppen och kan enkelt tas bort med en värmepistol och plast skrapa. Medan emblemet är en populär symbol med många ägare, en del föredrar att ta bort eller "de-badge" sina lastbilar för en renare, mer naiv utseende. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Soap
Luddfri handdukar
Förlängningssladd
Värmekanon
plast spackel
Paint-säker lim remover

Visa fler instruktioner
1

Tvätta bort smuts och skräp från bakluckan med en ren trasa och hink såpvatten. Skölj tvål från bakluckan med rent vatten och torka bakluckan med en luddfri trasa.
2

Anslut värmepistol till en förlängningssladd så att din rörelse inte begränsas. Justera temperaturen ratten en medelhög inställning.
3

Värm emblemet och området runt emblem med värmepistol i en till två minuter.
4

Infoga en ren plast spackel mellan emblemet och bakluckan. Bänd emblemet från bakluckan samtidigt tillföra värme med värmepistol. Ta bort emblemet från bakluckan.
5

vänta i fyra till fem minuter för bakluckan svalna till rumstemperatur. Ta bort eventuellt kvarvarande klister med färg-säker lim remover och en ren, luddfri handduk. Torka området helt med en luddfri handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75831.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.