Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man lägger Dimljus i en 1992-1995 Honda Civic

Om du äger en 1992-1995 Honda Civic kommer det att finnas dimljus installerade i nedre främre stötfångaren. Men under åren har dessa dimljus har säkert sett sin andel av slitage och det kan vara dags att uppgradera till ett Euro-stil halogen, eller en bärnstensfärgad lins, eller kanske du har haft en olycka och du bara behöver nya sådana. Hellre än att gå till den lokala garage, är detta en perfekt gör-det-själv-jobb. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Dimljus kit
Visa fler instruktioner
1

Se till att motorn är avstängd och du har tillämpat parkering broms. Arbeta aldrig på en bil som är på eller att det inte är säkert parkerad. Låt bilen sval när den har varit igång ett tag. När huven är sval vid beröring det ska vara säkert att börja.
2

Lägg en filt under den främre stötfångaren och krypa ner under främre delen av din Civic. Titta direkt bakom förarsidan dimljus och märker ledningsnätet kopplas direkt in i ljuset är uttaget. Koppla bort kabeln.
3

Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort de tre monterings bultarna som håller den gamla församlingen dimljuset till stötfångaren. Dra sedan hela enheten ut och kassera det på lämpligt sätt.
4

Sätt dig valda ersättare montering dimljus. Fäst den på plats i Civic stötfångare med medföljande fästskruvar. Anslut kabelstammen igen sedan upprepa samma process på passagerarsidan ljus och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74913.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.