Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Blanda Primer Billack

När en bil har berövats sin gamla färg och alla stora kroppens arbete är gjort, är det dags att fylla bilen. Primer jämnar kroppsytan av bilen, håller panelerna stål karossen ihop ordentligt, och håller den övre skikt av färg på. Primern måste blandas före applicering. Blandning billack primer är en okomplicerad, enkel process. Saker du behöver
Respirator
Cap för ditt hår
Paint kostym
Container /hink
thinner
Bil primer
Visa fler instruktioner

1

Dubbelkolla att du har gjort allt som krävs för att förbereda bilen för primning. Denna prep inkluderar att se alla bucklor är fasta, är områden som inte måste vara fyllda täckt med papper, och de delar som skall primade rengörs grundligt. Smuts och olja förhindrar primern inte fastnar ordentligt på ytan.
2

Se till att alla de saker du behöver är tillgänglig och inom räckhåll.
3

Sätt på alla dina redskap, utom masken. Masken är endast nödvändigt vid tillämpning av primern.
4

Fyll en behållare med halva thinner och hälften enda primer. Detta förhållande är vad du normalt skulle använda för etch primer, men vissa färgprodukter har sina egna rekommendationer. Primer har en kvot på 2 till 1.
5

Blanda ordentligt tillsammans med en paint käpp. Bil färgprimer måste blandas väl för att kunna arbeta. En väl blandad primer fäster bättre och härda för att skapa den önskade wet look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70958.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.