Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är A36 Material ?

A36 är beteckningen tilldelas av ASTM International till den vanligaste stållegering i USA . Det är ett bra allmänt ändamål stål och lätt svetsade via normala processer såsom minne , MIG och oxyacetelyne svetsning . Kännetecken

A36 stål är en mild , eller låg - kolstål . Det är 99 procent järn och innehåller små mängder av kol , mangan , koppar , fosfor och svavel . Dess draghållfasthet är 58.000 till 79.800 psi , medan dess sträckgräns är 36.300 psi och dess förlängning är 20 procent .
Använder

A36 stål sker genom en varm - valsningsprocessen , vilket betyder att den är uppvärmd till lite över dess omkristallisationstemperatur och pressas mellan valsar , och har en något ojämn yta. Den finns i form av plåt, stång , barer, vinklar, kanaler, H - balkar och I- balkar .
Expert Insight

ASTM International är den organisation som utvecklar standarder , testmetoder , guider, specifikationer och metoder i ett antal områden , bland annat bygg -och andra material , konsumentprodukter och medicintekniska produkter . Det ger också utbildning för industrin på specifika standarder . Det var tidigare känt som American Society for Testing and Materials .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73281.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.