Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den ursprungliga fabriken stereo i en 1998 Buick Regal

Den ursprungliga fabriken stereo i en 1998 Buick Regal fanns med två olika alternativ, ett i-stereo bandspelare eller en in-stereo CD-spelare. Oavsett vilket alternativ val, är borttagningen metoden densamma. Trots den utmärkta tillförlitligheten hos Buick fabrik radioapparater, misslyckas de ibland, lämnar föraren och passageraren med en kusligt-tyst interiör. Replacement fabriken stereoapparater finns i använt skick från de flesta rädda varv för en nominell avgift eller nytt från Buick återförsäljare för ett mycket högre pris. Saker du behöver
Ratchet
Metric Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel som
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
borttagning
1

Öppna förarsidans dörr och ta bort den vänstra isolatorn instrumentpanelen genom att bända loss den gratis med en platt skruvmejsel.
2

Tryck tiltspaken på rattstången och justera ratten så långt ner som det kommer att resa.
3

Demontera fästskruvarna på den nedre framkanten av aska facket luckan. Dra luckan framåt för att frigöra klämmorna. Koppla bort aska facket ljusets elektriska kontakten och ta bort den nedre aska facket beklädnaden.
4

Öppna passagerardörren. Lossa instrumentpanelens trimplatta s kvarhållningsflikar inne lufthålen med en platt-skruvmejsel. Bända runt omkretsen av instrumentpanelen trimplatta med en platt skruvmejsel tills alla hallarna är urkopplad. Dra instrumentpanelen trim plattan bort från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
5

Ta bort skruvarna som håller radion på plats med en spärr och metrisk socket. Dra ut radion och koppla den svarta antennkabeln på baksidan av radion. Koppla radions elektriska kontakten och ta bort radion från fordonet.
Installation
6

Återanslut radions antenn kabel och elektriska kontakten. Ställ in radion på plats och installera radion fästskruvar. Dra åt bultarna till 18 tum-pounds med en momentnyckel.
7

Ställ instrumentpanelen trimplatta på plats och tryck ner den från vänster till höger för att ge plats klämmorna. När panelen sitter ordentligt bör det inte finnas några stora skillnader mellan panelen och övre streck pad eller radio ansikte.
8

Anslut nedre aska panelen lock till asklådan ljus elektriska kontaktdon. Ställ panelen på plats och tryck ner den tills den integrerade låsflikarna är fullt sittande. Sätt tillbaka den nedre panelen aska fack fästskruvar och dra åt dem till 18 tum-pounds med en momentnyckel.
9

Tilt ratten tillbaka till ett normalt läge. Sätt tillbaka den vänstra isolatorn instrumentpanelen. Slå på tändningen och testa radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75830.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.