Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Huvudströmbrytare Air Tools

Established in 1936, har huvudströmbrytaren varit i produktionen av tryckluftsverktyg sedan starten. Alla verktyg som produceras av denna franchise är tillverkade med ett ergonomiskt grepp för förarkomfort och komma med en en-eller två-års garanti. För ett stort antal av dina behov luft verktyg, producerar Huvudströmbrytare en mängd produkter som passar in i olika kategorier. Borrar

Fyra olika modeller av borrar är tillverkade av Master Ström. De sträcker sig från fem och ett halvt till sju och en halv inches i längd och den tyngsta modellen väger bara två och en halv pounds. Utbudet av maximala fria RPM är 1.100 till 2.800. De MP1447-51 och MP1448-55 modellerna är icke-reversibla, medan reversibla funktioner är tillgängliga med MP1460-42 och MP1462-51 modeller.
Finishing Verktyg

Mästaren Power har en rad av efterbehandling verktyg som inkluderar slumpmässiga orbital och planslipar, slipmaskiner /polermaskiner, vinkel och häftpistoler, och dammsugare. Denna komplett sortiment av tryckluftsverktyg är lämplig för arbete med efterbehandling trä, kompositer, metall och sten. Den MP4400 serie slumpmässiga planslipar, till exempel, består av sju olika lätta modeller som kommer med fördelen av låga vibrationer.
Fastening

Huvudströmbrytare också producerar sex typer av fästelement verktyg. Pistolgrepp skruvdragare inkluderar direktdrift och positiva typer koppling. Justerbara och verso koppling pistolgrepp och inline skruvdragare, mutterdragare och skruvdragare och mutterdragare finns också tillgängliga. Alla huvudströmbrytaren dragarna har en kraftfull, hög vridmoment. Dessa pneumatiska skruvdragare har snabb-omställningsbit adaptrar, och omvänd verkan är standard för alla master skruvdragare och mutterdragare. Addera Grinders

Pencil, die-och slipmaskiner hjul är också producerad av Master Ström. Pencil slipmaskiner komma i MP4200 Inline eller MP4201 Vinkel modellen. Varje väger mindre än ett halvt kilo och är mellan fem och sex inches i längd. De fem modeller av die slipmaskiner låter dig välja luften verktyg som bäst passar dina dö slipning behov. Mästare Power erbjuder även ett urval av tre modeller av hjul slipmaskiner med antingen främre eller bakre avgassystem, 13.500 maximala fria RPM och hjul kapacitet på fyra inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73711.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.