Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med att förlora alla Gears i Transmission

Transmission problem i bilar kan kosta tusentals dollar att reparera. Kugghjulen i din sändning ger mekanismen för att låta din bil att röra vid olika hastigheter. Om din bil har förlorat alla växlar i transmissionen, har du ett stort problem på händerna av flera skäl. Inte Rörliga

Du bilen kommer inte att flytta om du har förlorat alla växlarna i din sändning. Din överföring är ansvarig för alla växlar framåt tillsammans med omvänt, park och kör. I bästa fall kommer din bil har dött i ett visst sken av neutral och du kommer att kunna driva bilen. I värsta fall kommer hela din drivlina vara helt fryst, hindrar dig från att flytta bilen utan att fysiskt dra den eller helt ta bort överföringen från under bilen.
Reparationer

Byta växellåda är universellt dyrt, oavsett vilken typ av fordon du kör. Bygga om en överföring är också dyrt, men ofta något mindre än att köpa en helt ny. Räkna med att spendera uppemot $ 1000, och förbereda sig för att spendera $ 2000 eller $ 3.000 på reparationer innan bilen kommer att fungera igen.
Time


Om du har förlorat alla växlarna i din sändning, förbereda sig för att ta bussen för ett par veckor medan din bil är i butiken. Transmission ersättare och ombyggnader är inte snabba processer. Beroende på plats, tillgången på delar till din bil och och hur mycket pengar du vill spendera, förvänta bilen att vara ur drift under minst en vecka och eventuellt längre.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73150.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.