Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Kawasaki Strålkastare

Arbetande strålkastare är ett krav för alla fordon eller motorcykel på vägen. Inte bara är det farligt att köra utan arbets strålkastare, är det också skäl att få en trafik citat. Den strålkastare ersättare process för din Kawasaki motorcykel är en enkel procedur som bör ta mindre än en halvtimme. Du behöver bara ett glödlampsbyte strålkastare i ditt val, en platt skruvmejsel och en stjärnskruvmejsel för att slutföra uppgiften. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Latex handske
Visa fler instruktioner
1

Köp ett glödlampsbyte strålkastare från en bildelar förvara. Se till att ge dem märke och modell på din Kawasaki för att se till att du får rätt storlek glödlampa.
2

Gå till styret på din Kawasaki och titta rakt under dem. Du kommer att se en skruv på toppen av kåpan där som du behöver för att ta bort med en stjärnskruvmejsel. Också ta bort skruven på basen av plastinfattning som täcker kopplingspunkt för din strålkastare församling. Addera 3

Ta tag i sidorna av plast bezel och dra den ordentligt bort från huset att frigöra låsspännena som håller den på plats. Detta kommer att ge dig tillgång till strålkastare församling.
4

Infoga i slutet av din platt skruvmejsel i kabelnätet kortplatsen och tryck selen från pannlampan. Tryck tills de släpper kablage från strålkastaren.
5

Ta den gamla lampan och vrid den moturs för att lossa den från pannlampan. Sätt på en latex handske för att infoga den nya glödlampan i en medurs. Du vill inte röra den nya lampan med händerna eftersom oljorna kommer att förkorta dess livslängd.
6

Skjut kabelnätet tillbaka på plats på baksidan av strålkastaren tills det klickar.

7

Sätt bezel tillbaka i position. Byt ut alla andra strålkastare lökar som behöver bytas ut på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73710.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.