Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Keihin Specifikation

Förgasare är en viktig komponent i bensindrivna motorer, blandning av bränsle och luft för att skapa effektiv förbränning, som konverterar till mekanisk energi. Motorcykel förgasare finns i en mängd alternativ, avsedd för gata, off-road, casual rida och tävla. Keihin erbjuder fem rader av förgasare för varje motorcykel motor modell och typ. Keihin förgasare täcker hela spektrat, från billiga bolt-on design, öka handtag och prestanda motor-cross smuts cyklar, till full gas super-laddade förgasare, används för högpresterande super-cykel racing. FCR:

Keihin FCR förgasare modeller 33mm, 35mm, 37MM, 39MM och 41MM är alla konstruerade med en tålig och pålitlig platt ventil, luftbroms acceleration luftpump. Den platta ventil och slide är hårt belagda och konstruerade för att köra ren på rullar, för en mjuk gång. Detta är den perfekta förbättring eller reservdel till alla fyrtaktsmotorer Addera PWK:.

Keihin PWK förgasare modeller 28mm och 29mm är 83 mm med 147,4 mm i storlek . Den 33MM och 35MM enheter mått 91 mm med 164,3 mm. De större PWK modellerna är 36MM, 38MM, och 39mm. Dessa är utformade med en bredd på 91 mm med 171,6 mm i höjd. De PWK förgasare är utformade med en halvelliptisk sektionsventil, som ger ryttare med förbättrad luftflöde. Den PWK är en mer kraftfull förgasare än FCR, ge ryttare med snabbare motorvarvtal på toppen, utan att låta motorn gå platt
PE:.

Keihin PE Förgasare modeller 20mm-28mm är 83 mm i bredd, från 136 mm till 150,9 mm i höjd. Keihin PE modeller 30MM genom 38MM är vardera 95 mm i bredd, från 157,8 mm till 182,5 mm i höjd. Dessa PE förgasare är utformade med en förkromad rund slidventil för tvåtaktsmotorer. de är en billig bolt-on förgasaren för att öka prestandan och rida på mini-cross smuts cyklar och skotrar
PWM:.

Keihin PWM Förgasare är Keihin topp artist. PWM finns i tre modeller: 38mm, 39mm och 40mm. Varje åtgärder 75 mm i bredd med 154,5 mm höga. Denna högpresterande förgasare har utformats med en kortare längd, vilket ger gasen en enastående respons på övre änden cykler. Den större float skål och quad vent systemet tillåter tvåtaktsmotorer bra luftflöde, så att de kan köras i de värsta förhållanden. Keihin PWM förgasare är idealiska för snabba och rasande motor-cross och street-racercyklar Addera FCR Street:.

Keihin FCR Street Förgasare, som finns i 32MM, 33MM, 35MM, 39MM och 41mm modellerna, alla kommer i ett brett spektrum av horisontella och downdraft stilar och alternativ för två, tre och fyra-cylindriga motorer. Keihin FCR street förgasare används av super-bike racing team runt om i världen. Dessa högpresterande förgasare är tillgängliga för applicering på någon väg tävlingscykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73752.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.