Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort SRS Airbag Från en 2002 Dodge?

Du kan ta bort SRS krockkuddar från 2002 Dodge utan att ta bilen till en mekaniker. Krockkuddar anses vara en viktig säkerhets-inslag, men det finns vissa människor som är oroliga för sällsynta skador som kan uppstå från krockkudden omgruppera. Borttagning av krockkuddar är en ganska enkel procedur och kräver bara ett par enkla verktyg. Bara se till att alltid hålla ditt ansikte och kropp från framsidan av krockkudden när du tar bort den för att förhindra skador på dig själv. Saker du behöver
Hylsnyckelsats Flighter Dodge ägarhandledning
Skruvmejsel
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Höj den främre huven för din Dodge och Lossa muttrarna på batteri kabelklämmor. Skjut klämmorna bort av batteripolerna en i taget. Vänta 30 minuter för batteriladdning rinna ut.
2

Konsultera din instruktionsbok för att hitta platsen av krockkudden säkringar. Öppna sedan luckan gruppcentralen som kan hittas på chaufför-side instrumentbräda. Ta bort säkringen avdragare och använda den för att ta bort airbag säkringarna.
3

Ta bort skruvarna på baksidan av rattstången med en skruvmejsel och försiktigt bort krockkudden från mitten av styrningen hjulet. Klipp trådarna fästa den med avbitare. Ställ krockkudden på en säker plats borta från människor och husdjur.
4

Öppna upp handskfacket och haka remmarna som håller det öppet. Lossa skruvarna som håller handskfacket på plats och dra hela handskfacket ur instrumentbrädan. Unbolt krockkudden mycket noga med hylsnyckel. Häkta strömkabeln på baksidan av krockkudden. Kom ihåg att hålla din kropp och ansikte från krockkudden. Skjut airbag ur facket.
5

Sätt handskfacket tillbaka i facket, skruva in skruvarna och sätt tillbaka banden. Stäng locket handskfacket.
6

Sätt krockkudden säkringar tillbaka till sina rätta ställen i gruppcentralen och stänga luckan gruppcentralen. Återanslut batterikablarna och Dra fast muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73712.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.