Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar stenskott på ett fordon

Även om du tar väl hand om din bil och undvika att komma för nära andra bilar på vägbanan, kan du fortfarande sluta med stenskott på framsidan av din bil. Dessa marker hända när bildäck kastar stenar i vägen upp i luften och på framsidan av din bil. Även om de kanske inte märks på avstånd, kan du se dem på nära håll. Plus, kan markerna lämna bilen utsatta för rost. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Bättringsfärg
Bomullspinne
Upplösning jämförelsetjänsten Tvättsprit
Primer
liten pensel
Clear coat
Rubbing
thinner
Duk
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen innan du försöker reparera eventuella stenskott. Den bättringsfärg kan inte fästa ordentligt på en smutsig yta.
2

Droppa en liten mängd av bättringsfärg i stenskottet om den är mycket liten. Om chipet är på framsidan av din huv, öppna huven så området är horisontellt mot marken för att undvika att köra. För marker på ditt rikligt, kan du behöva använda en pensel för att tillämpa tunnare skikt. Upprepa processen tills chipet är helt fyllda med färg.
3

bort rost förekommer i en större chip med en bomullstuss doppad i en rost-upplösande produkt finns på ett Bildelsaffärer . Skölj området med alkohol för att avlägsna produktrester.
4

Applicera primer till några större marker som exponerar metallen. Detta kommer att hjälpa färgen följa metallen och försegla ut eventuella rost.
5

lager på bättringsfärg med pensel, så att varje skikt torka helt innan du gör ett annat skikt. Fortsätt att göra lager tills chipet är även med den ursprungliga lack.
6

Applicera ett lager klarlack ovanpå det sista lagret av färg, så att området för att smälta in med resten av bilens lack.
7

Använd gnugga föreningen att blanda området stenskott i resten av fordonet så att det inte längre kommer att vara märkbar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75693.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.