Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Insprutare Testing & Rengöring

För att få bästa prestanda från ett fordons motor , är det ett måste för bränsleinjektorer vara rena . Smutsiga injektorer kan inte på ett effektivt sätt ge en motor med bränsle hur rena injektorer kan. På grund av detta , kan information om undersökning och rengöring bränsleinjektorer vara värdefullt för fordonsägare . Igensättning

En begränsning av så lite som 9 procent i en insprutare är tillräckligt för att orsaka en motor till misständning . Men bränslet avlagringar som täpper injektorer tenderar att hända mer i äldre fordon som har tapp - stil injektorer . Många nyare modell fordon har bränsle injektorer som är utformade för att hindra en sådan enkel igensättning .
Testa

Bränslespridare kan kontrolleras genom en process som kallas flow - testning . Flödeshastigheten för en injektor testas , och avslöjar om injektorn inte uppfyller fabriksstandarder . Injektorer avlägsnas från fordonet när du utför ett flöde test.
Rengöring

Bränsle injektor rengöring kan åstadkommas genom tillsats injektor renare i bensintanken på din fordonet. Du kan också ha en professionell butik bort dina injektorer för rengöring . Hursomhelst , är det rekommenderat att ha bränsleinjektorer rengöras ungefär var 27.000 miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73944.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.