Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Jeep Liberty baklyktor

De bakljus på Jeep Liberty är inneslutna i en plast församling med glödlampor monterade inuti. För att komma åt lamporna, måste du först ta bort enheten från Jeep, men du kan ta bort det på några minuter med enkla handverktyg. Lökarna används i bakljus är standard 3057 lökar, som finns på alla Biltema. Dessa lökar har en dubbel glödtråd så de fungerar både broms-och bakljus. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna hissen porten på din Jeep och lokalisera den kvarhållande skruvarna längs innerkanten av svansen lätt montering. Lossa skruvarna med en hylsa och spärrskaft och ställ dem åt sidan.
2

Separat svansen lätt montering från baksidan av jeep och lokalisera den elektriska kontakten på baksidan av enheten. Tryck låstungan och dra ut kabeln från bakljuset ryggplatta.
3

Ta bort de två skruvarna som håller fast bakplattan svansen lätt montering med en Phillips skruvmejsel sedan separat bakplattan från bakljuset. Ta tag i lampan och dra den rakt ut i den bakre plattan. Släng det.
4

Installera ett nytt 3057 lampan i ryggplattan, skjuta in den tills den sitter ordentligt i uttaget. Montera bakstycket på baksidan av svansen lätt montering installera sedan de två skruvarna och dra åt dem med Phillips skruvmejsel.
5

Placera svansen lätt montering på baksidan av jeep, installera fästskruvarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt dessa skruvar eller du kommer att spricka på plasten montering. Stäng hissen gate och testa ljuset genom att vrida på huvudet strömbrytare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72596.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.