Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hittar service Records på en Auto

Om du har köpt eller är på väg att köpa en begagnad bil , är det i ditt intresse att ta reda på så mycket om bilens historia som du kan. Det är omöjligt att vara helt säker på vad du betalar för när du köper en begagnad bil , men om du kan pussla ihop så mycket av bilens servicebok och poster som du kan, kommer du åtminstone vet om det har varit något allvarliga frågor som en stor kollision eller körsträcka bedrägeri . Instruktioner
1

Fråga generalagenten eller individ du köper bilen från om de har tjänsten historia av fordonet . Professionella återförsäljare bör kunna ge dig detta som en självklarhet . Om du ska köpa bilen från en enskild säljare , fråga om de har sin handledning eftersom detta innehåller ofta sina register .
2

Kontakta tillverkaren av bilen med chassinumret . Du kan hitta denna i hörnet av instrumentbrädan under vindrutan , på insidan panel av en av dörrarna eller på chassit under huven . De flesta tillverkare bör kunna förse dig med bilens register , särskilt om det har varit servad av deras tekniker .
3

Kör en sökning Car fax . Bil fax fungerar på ett liknande sätt som en kreditupplysningsföretaget med bakgrundsinformation om bilar . Du behöver ramnumret och det kommer att kosta dig $ 34,99 , för att komma åt posterna i en bil , som i november 2010. Bil fax har information om alla bilar och lätta lastbilar tillverkade efter 1981 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73621.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.