Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur vill kolla Tire Caps tryckventil

Eftermarknad däcktryck ventilhattarna kan köpas för någon typ av bil. Dessa tryckventil mössor är färgkodade, visar en grov uppskattning av den mängd luft som finns i varje däck. Byt bara ut locken ventilskaftet med lock tryck ventil, och kontrollera dem på månadsbasis, se till att du kör säkert, med rätt mängd luft i bilens däck. Saker du behöver
Däck tryckventil caps
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Inspektera varje tryck ventilspindeln locket på varje däck. Ventilhatten stjälkar visar den gröna färgen om däcken är ordentligt pumpade.
2

Fyll ett däck med mer luft, om dess tryck ventilhatten visar färgen röd. En röd ventilhatten innebär att däcket har förlorat 2 till 3 pounds per kvadrattum (PSI) tryck.
3

Vrid locket tryckventil moturs för att ta bort den från ventilen stem. Koppla in kompressorn till 115 volts extra eluttag i bilen. Slå på fordonet för att driva kompressorn. Placera slangen kompressor på ventilspindeln och pumpa upp däcket till rätt belopp, som kommer att visas på sidan av däcket, innanför förardörren och i fordonets instruktionsbok.
4

Avlägsna luft kompressorn från däcket. Vrid locket trycket medurs tills den sitter tätt på ventilskaftet. Trycket ventilhatt skall nu visa den gröna färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70786.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.