Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar Michelin hastighet klassade däck

Michelin tillverkar sin linje av speed-klassade däck för att ge prestanda och stabilitet vid högre hastigheter. Däcken använda byggmetoder som liknar andra däck genom att tillämpa begreppet stålband och nylonkorder inbäddade i vulkaniserat gummi. Alla däck, oavsett tillverkare, kan skadas vid någon tidpunkt. Reparation Michelindäck följer samma process som används på alla däck passagerarfordon. Du rengör området, tillämpa en plugg och plåster och luft upp däcket. Saker du behöver
Tire plugg och patch
Däck flytande cement
Pre-buffertlösning
Hand skrapa
Handhållna borr
1/4-tums borr
Tänger
avbitare
Stitcher
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna orsaken till skadan (spik, skruv, etc.) med en tång. Rensa ur hålet med en borr med en 1/4-tums bit.
2

Ansök pre-buffertlösning till det inre fodret av däcket och rengör ytan med en hand skrapa. Ta bort eventuellt skräp eller vätska med en trasa.
3

Sätt en plugg i hålet och dra det igenom med tång. Knipsa ändarna av pluggens nivå med ytan på båda de inre och yttre kanterna av däcket.
4

Applicera ett tunt skikt av flytande däckets cement till det område som omger pluggen. Låt det torka i två minuter.
5

Tryck en lapp på innerfodret centrerad på pluggen. Rulla över plåstret med en stickmaskin (en liten rullande verktyg med slöa tänder) för att säkerställa plåstret är helt fäst vid innerfoder av däcket. Låt plåstret för att hålla på plats ett par minuter innan däcket monteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70845.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.