Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man gör en motorcykel avgassystem

Bygg din egen motorcykel avgassystem är ett projekt som tar vissa specialiserade verktyg, som ett rör Bender, stål Bender eller svetsare och om du vill ha krom, du måste göra det plätering själv, eller ta dina rör till en metall butik där de kommer plattan dina rör mot en avgift. Vi kommer att titta på hur man bygger den grundläggande avgaser, men hur du målar det är upp till dig. Saker du behöver
Steel Papper rör
eller affisch ombord
Rör böjda och värmekälla
Ljuddämpare Electronic Hardware och bilagor
Visa fler instruktioner
1

Mät din cykel från huvudet röranslutning på motorn ner till fotpinnar och sedan till den bakre. Nu skissa på en grundläggande form för ditt avgassystem, med hjälp av dessa mätningar som vägledning.
2

Bygg en full storlek mall för ditt avgassystem på affischen ombord, papp eller plywood. Använd en tung markör, och vara mycket noggrann med dina mätningar. Har en vän att hålla mallen stadigt, och matcha det upp flera gånger. Vara säker på att det fungerar på båda sidor, om du bygger avgassystem på båda sidor, eftersom varje sida av cykeln är annorlunda.
3

Räkna ut hur många svetsar du kommer att behöva göra, om någon, sedan köpa rören för ditt avgassystem. Köp dem till den fulla längden av systemet, vilket du bör ha mätas med ett böjligt måttband, eller skräddaren åtgärd. Mät den yttre kanten på varje sida för att erhålla exakta mätningar och ta större och lägga en fot eller så.
4

Markera platsen för varje böj med en magisk markör i början av bojen . Tillåt en extra halv fot på huvudet rörsektionen så att du kan passa in röret i Bender.
5

Värme och böja röret vid varje markering. Gör dina böjar snabbt men vara korrekt och inte över böja röret. Du vill inte behöva böja röret bakåt igen.
6

Slutför din bockning, sedan fästa ljuddämparen. Det ska glida rätt på dina pipor.
7

Fäst hårdvaran för avgassystem till din cykel. Det kanske måste vara skräddarsydda liksom. Då ska du avgaserna passar alla bilagor, inklusive huvudet rör och bakre hängslen.
8

Bifoga din nya avgas och klappa dig själv på ryggen. Du gjorde din egen motorcykel avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70236.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.