Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man använder en Welding Lägesställare

Svetsning längsgående fogar och sömmar runt omkrets runt rör kräver en svetsare för att flytta materialet när de utför svetsen. En svetsning positioner håller materialet på plats och flyttar det som svetsaren utför svetsen. Kontroller på lägesställare möjligt för svetsaren att ändra rörelsehastighet av materialet och rörelsens riktning. Säkra material och använda lägesställaren korrekt garanterar säkerheten för den person som utför svetsningen och skyddar materialet från skador. Saker du behöver
Wrench in
Metal svets bit
MIG svetsare
Visa fler instruktioner
1

Ställ upp svetsning positioner i ett öppet område nära en strömkälla. Koppla in nätsladden från svetsning positioner till strömkällan.
2

Vrid bultarna hållararmarna till sängen för svetsning lägesställare moturs med en skiftnyckel. Dra armarna borta från sängen. Skjut en bit metall svets enligt hållararmarna av svetsning positioner. Dra åt bultarna för att hålla armen med skiftnyckel för att säkra bit metall svets till svets positioner.
3

Inrätta en MIG svetsare att svetsa metall fäst vid svetsning positioner. Passa in spetsen av MIG-pistol med svetsfogen av svetsaren. Tryck ned pedalen för svetsning positioner för att rotera eller flytta pjäsen metall svets som du svetsar längs leden.
4

Minska trycket på pedalen för att bromsa rörelsen av svetsning lägesställare eller öka trycket på pedal för att öka varvtalsinställare rörelsen.
5

Lossa hållararmens bultar med en skiftnyckel när metallen har svalnat i 30 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70628.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.